Hogy vagytok 23. Hét körüli kismamik?
Figyelt kérdés
Milyen vitaminokat szedtek?én femibion, magneB6, vas
Hogy érzitek magatokat?
Rúgdos a pici sokat?:)
Mekkor a pocitok? Ha van edvetek képet is küldjetek:)
Én már úgy várom a szeptember, hogy csak na:)))
2013. jún. 1. 11:44
1/3 anonim válasza:
Jól, köszi! Már csak 2 naponta szedem a Gravidát(van, hogy több, ha elfelejtem bevenni). Sokat mocorog a kiscsaj, főleg ha eszem. Néha bekeményedik a pocakom, mikor a tesót kell emelni valamiért, de hamar elmúlik, ilyenkor veszek be magnéziumot. Én az augusztust várom, akkor már nem fogok dolgozni, és talán lesz egy kis időm készülődni. Üdv.: 23 hkm.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát igen...mi már kisággyal és csomó holmivan fel vagyunk készülve:) ma nagyon rugis napja van, csináltam is videót:)) gratulálok a kislányhoz nekünk is kislány;)
2013. jún. 1. 13:38
3/3 Adri1616 válasza:
Én 20+5 hetes vagyok. Már kezd egyre virgoncabb lenni Bence baba :-) lefekvésnél mindig kezdődik a produkció. Apa még csak finoman de érzi már. :-) letagadhatatlan pocim van és büszke vagyok rá nagyon :-) nekünk majdnem minden meg van már, sok nagyon aranyos barát, ismerős van aki ajándékba meg kölcsön adott babaholmit :-) na meg a jó vételeket nem tudtuk kihagyni :-) nagyon várom h anya legyek már most olyan szeretet érzek amit még soha... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!