Júliusra kiírt kismamik, hogy vagytok mit éreztek, mekkora a babátok, izgultok?
Szia, én 32. hétben vagyok, de valósznű, hogy nem húzom ki addig. Kinyíltam sajnos és sokat keményedek a magnézium mellett is, de egy 3 évessel nem lehet pihenni...Az orvos most még hazaengedett, de két hét múlva nem fog-azt mondta, kell egy kicsit feküdnöm, addigra biztos teljesen kinyílik a belső méhszáj is. Elég frontos vagyok, most pl ezt az egyszer esik-egyszer süt a nap eléggé rossz, szédelgek. Mondjuk kicsit alacsony a vérnyomásom. A cukrom viszont lehet, hogy magas, de eddig 3 vizsgálaton a vércukor jó volt, csak a vizeletben van. Egyik orvos szerint nem jó, másik szerint semmi gond. Nem tudom. Ja, és ma még a savam is extra sok, refluxos vagyok és így már nehéz gyógyszer nélkül, el kell kezdenem a Zantac-ot. A kislányommal is azt kaptam a kórházban(vele is kellett feküdnöm, megindult 2*, végül 36 hétre született 3100 g 48 cm-rel.)
Most nem tudom mekkora a baba, 30 hetesen kb 1800 gr-ot mondtak, nagyon teker és rúg, a lábait sajnos a bordáimhoz akasztja be. Igen, kicsit izgulok, nehogy ő is meginduljon előbb, legalább még 2-3 hetet kibírhatna a bébi.
2. vagyok
izgulok igen százzal :))
Te?
Szia!
Ma vagyok 33 hetes. Kislányunk lesz, első baba. :)
Sajnos súlyt nekünk sem mondtak az utolsó ultrahangon, de a BPD, AC, FL méretei jók voltak.
Nekem a vérnyomásommal vannak gondok, de úgy néz ki 3x1 dopegyt mellett kezd beállni. Vizesedik a lábam, de fehérje szerencsére nincs a vizeletemben. Néha van egy kis hányingerem, de amúgy jól vagyok. Mostanában sokkal erősebben mozgolódik a kisasszony. :)
Nagyon várom már, hogy velünk legyen.
És te hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!