Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes kismamik hogy vagytok?

29 hetes kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Mennyit híztatok? Dolgoztok még? Kislány kisfiút vártok?
2013. máj. 28. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Talán beférek még a felszólításba, 28 hetes vagyok. :)

Felénk egy kislány van úton, aki eddig összesen 6 kg teljes súlytöbblethez segített hozzá. :) Már nem dolgozom, a 22.-23. héttől. Kereskedelemben dolgoztam, és mivel nem emelhettem, nem tudtam már hajolni, nem létrázhattam, az állást se nagyon bírtam, így a főnököm beleegyezésével eljöttem. (Nem volt olyan jó a kapcsolatunk, hogy szorgalmazza a maradásomat, bár én még azért akkoriban éreztem magamban erőt a munkához.)

Így most élvezem a kislányunk fészkelődését, átadom magam a gondtalan babavárásnak, a háztartást vezetem, és készülődünk költözni.

És te, kedves Kérdező? :)

2013. máj. 28. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:

29+4 hetes vagyok. Kislány van kilátásban (másodjára), 6 kiló plusznál tartok. Nem dolgozom már.

Mostanában kezdem érezni, hogy miért is terhesség a terhesség, napok óta eléggé fáj a bordám és semmilyen ülőhelyzet nem kényelmes. Mikorra vagytok kiírva?

Én augusztus 8.

2013. máj. 28. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Mi augusztus 21-re vagyunk kiírva. Lesz egy kis tűzijáték. :)

2013. máj. 28. 20:16
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Én augusztus 10-re vagyok kiírva. Én még dolgozom és ha minden jól megy akkor a júniust még végig csinálom és július legelejével megyek szabira és utána szülési szabira. Eü-ben dolgozom ortopédián ambuláns ellátásban és szerencsém van mert ugyan van munka de nem annyira megerőltető, mintha az osztályon dolgoznék beteg ágy mellett. Én 4 kg-nál járok pluszba van egy két és féléves nagylányom ő utána rohangálok sokat + terhes tornát csinálom ha van időm minden nap de ha nem akkor 1-2 napo kihagyással csinálom.

Ti hol fogtok szülni? Én SOTE2-ön.

2013. máj. 29. 07:10
 5/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Én az Uzsokiban.

2013. máj. 29. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Bp., Margit Kórház.

2013. máj. 29. 20:02
 7/7 A kérdező kommentje:

Remélem jól vagytok. Bocsánat, hogy nem válaszoltam idáig de van egy két és fél éves nagylányom és még dolgozok még. :) Még júniusban végig fogok dolgozni és utána pihenek már. :)

Eü-ben egy ambuláns szakrendelésen dolgozom. :)

Imádom nem megerőltető de munka van azért bőven nem unatkozom.

Ti mivel töltitek el a napjaitokat amikor otthon vagytok? Én most az utolsó időszakban készülődni fogok nagyban pici babám érkezésére, meg lányommal fogok csavarogni. :)

Nálatok első baba lesz?

2013. máj. 31. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!