29 hetes kismamik hogy vagytok?
Talán beférek még a felszólításba, 28 hetes vagyok. :)
Felénk egy kislány van úton, aki eddig összesen 6 kg teljes súlytöbblethez segített hozzá. :) Már nem dolgozom, a 22.-23. héttől. Kereskedelemben dolgoztam, és mivel nem emelhettem, nem tudtam már hajolni, nem létrázhattam, az állást se nagyon bírtam, így a főnököm beleegyezésével eljöttem. (Nem volt olyan jó a kapcsolatunk, hogy szorgalmazza a maradásomat, bár én még azért akkoriban éreztem magamban erőt a munkához.)
Így most élvezem a kislányunk fészkelődését, átadom magam a gondtalan babavárásnak, a háztartást vezetem, és készülődünk költözni.
És te, kedves Kérdező? :)
29+4 hetes vagyok. Kislány van kilátásban (másodjára), 6 kiló plusznál tartok. Nem dolgozom már.
Mostanában kezdem érezni, hogy miért is terhesség a terhesség, napok óta eléggé fáj a bordám és semmilyen ülőhelyzet nem kényelmes. Mikorra vagytok kiírva?
Én augusztus 8.
1. vagyok
Mi augusztus 21-re vagyunk kiírva. Lesz egy kis tűzijáték. :)
Köszönöm szépen a válaszokat.
Én augusztus 10-re vagyok kiírva. Én még dolgozom és ha minden jól megy akkor a júniust még végig csinálom és július legelejével megyek szabira és utána szülési szabira. Eü-ben dolgozom ortopédián ambuláns ellátásban és szerencsém van mert ugyan van munka de nem annyira megerőltető, mintha az osztályon dolgoznék beteg ágy mellett. Én 4 kg-nál járok pluszba van egy két és féléves nagylányom ő utána rohangálok sokat + terhes tornát csinálom ha van időm minden nap de ha nem akkor 1-2 napo kihagyással csinálom.
Ti hol fogtok szülni? Én SOTE2-ön.
Remélem jól vagytok. Bocsánat, hogy nem válaszoltam idáig de van egy két és fél éves nagylányom és még dolgozok még. :) Még júniusban végig fogok dolgozni és utána pihenek már. :)
Eü-ben egy ambuláns szakrendelésen dolgozom. :)
Imádom nem megerőltető de munka van azért bőven nem unatkozom.
Ti mivel töltitek el a napjaitokat amikor otthon vagytok? Én most az utolsó időszakban készülődni fogok nagyban pici babám érkezésére, meg lányommal fogok csavarogni. :)
Nálatok első baba lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!