Május végére, Június elején szülő kismamik hogy vagytok?
Nekem még 4 hetem van hátra.
Sokat keményedik a pocim, vannak jóslófájásaim is.
Pár napja elment a nyákdugóm egy része. A pocim már hetekkel ezelőtt leszállt, baba feje beékelődve, úgyhogy már totyogok mint egy pingvin. :)
Derekam is sokat fáj. Méhszájam két hete 2100 volt.
Te hogy vagy kérdező?
Sziasztok.
Nekem hivatalossan 16 napom van még, múlt hét pénteken volt jóslóm is. Szerdán többször is rám tört, azt hittem szülés lesz.De azóta semmit nem érzek, derekam csak akkor fáj ha sokat fekszem, így azt gondolom ki fogja várni a babám az idejét, pedig már nagyon szeretnék túl leni rajt.
Tegnap voltam NST-n de minden okés volt.
2-es válaszol vagyok. Nekem is mióta be van ékelődve a feje a kis csajnak azóta inkább csak fészkelődik.
Már nem úgy mocorog mint előtte, valószínűleg mert már nem tud lubickolni.
nekem 33.-ik héten 2086g-ra saccolták, remélem azért nem lesz olyan picike.
Időjárást mennyire érzitek meg?
Nekem is 16 napom van (júni 3), rengeteget keményedik a hasam és görcsölök, a pingvin járás nálam is megvan:-)
Hogy álltok a készülődéssel? Nekem még nincs összerakva a táskám, babaruhák nagy részét már kimostam de vasalni még nem bírtam, bölcső még nincs összeszerelve, de a babakocsi és a hordozó rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!