Május végére, Június elején szülő kismamik hogy vagytok?
Sziasztok!!!
10-es!!
Én összepakoltam mindent már 2 hete,mikor kiengedtek a korházból trombózis gyanus voltam,napi 1 inyjekciót kell adnom magamnak (vérhigítót)
11-es!!
Az éjjel fél 3-kor én is arra ébredtem hogy volt egy kis joslóm, de hamar l is mullott.
De alapjából minden okés velem, lábvizesedés, keményedés Nincs. Várat magára még nagyon a kis manóm :)
Helyileg merre vagytok válaszolók?
Szép napsütötte napot nektek!
10 vagyok.
Én is Fraxiparint szúrok magamnak már több mint 1 hónapja, ugyanúgy felszíni trombózis miatt. Szuper:-(
Ráadásul a dokim most mondta, hogy valószínűleg emiatt nem kaphatok gerincérzéstelenítést, hanem altatni fognak (programozott császár lesz). Hát, nem örülök neki.
10 es!
Én is ugyan azt a szurit adom magamnak napi 1 et 0,6-os.
De nekem nem mondta eddig még a doki hogy császáros leszek, inkább azt kérdezte hogy szeretnék szülni, de hivatalosan ha ott leszek ezt úgy sem én döntöm el.
Kitartás, valahol jobb a császár, valahol nem.
Gabi86!
én ott fogok szűlni Sz.b.helyen. Mire vagy kiírva???
Szia! Nem a szuri miatt lesz császár, hanem gyenge a hegem az előző után, csak reméltem, hogy nem fognak elaltatni közben.
Én egyébként pesti vagyok. Milyen a szülészet ott ahova ti jártok?
18 as!!
Azt hittem a lábad miatt lesz a császár, de így már értem.
Április végén volt lehetőségem megtapasztalni a Szombathelyi szülészetet, mivel a lábammal korházba kerültem 34.-ik héten, és a patológián nem volt hely, így a szülészetre raktak be. De részemről a nővérkék+ápolók nagyon aranyossak, fogadott orvosom nincs de viszonylag jól ismerem a szülész orvosokat is.
Remélem nem lesz rosz élményem ezek után sem,de már várom a szituációt.
Könnyű nyugodt szülést, és jó babázást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!