Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17-20 hetes kismamik! Hogy...

17-20 hetes kismamik! Hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Erzitek a picit? A picin kivul ereztek mast is (szurkalas, nyilallas ilyesmi)? Megvolt az uh? Tudjatok a nemet? Sportoltok valamit? Mit esztek egy nap?

Barmi johet, minden erdekel! :-)

2013. máj. 23. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 16+4 hetes vagyok. A babát sajni még nem érzem. Néha feszít és kicsit szurkál a hasam. A nemet még nem tudjuk. A Dawn szűrés eredményét várjuk, két hét múlva megyünk a 18 hetes genetikai UH-ra. A rosszullétek szerencsére már elmúltak,csak a terhesvitamint hányom ki néha ( ma is :-( ) Eszek mindent amit megkívánok, de nincs nagyon étvágyam, így a rosszullétektől lement 4 kilót még tartom, bár felesleggel kezdtem. A pocakom már szépen kerekedik, ki is nyomom mikor sétálok :-)
2013. máj. 23. 16:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én kerek 20 hetes vagyok. :)Első baba és kislány.:)Igen érzem a babát, mostanában viszont szurkál és nyilal a pocim. A védőnő és mások (tapasztaltabbak) szerint is ahogyan nő méh, nyúlnak a szalagok, ezt érezem. Sportolni nem merek, 5 kilót híztam eddig, ami az orvos és védőnő szerint is sok, de mivel én nem tartom annak, ezért nem foglalkozom velük:) Úgy vagyok vele, hogy nem szeretnék megvonni magamtól semmit,amit megkívánok. Persze, ha indokolt lenne megtenném, de nem érzem annak. Az étkezésem teljesen változó, bár én az édességet nagyon kívánom, csoki, süti, naponta jöhet. Eddig rengeteg gyümölcsöt is fogyasztottam, de mostanában nem esik jól. Uh-án voltam, minden rendben volt, nagyon kis cukika a babó:) Kedves kérdező, te hány hetes vagy?Neked mik a tapasztalataid?
2013. máj. 23. 17:09
 3/7 A kérdező kommentje:

En 17+4 vagyok. Meg sajnos nem tudom beazonositani a picit, pedig nagyon varom. :-(

Neha szurkal a szemeremcsontomba, neha nyilall a huvelyembe, de probalok ezen nem aggodni, vsz termeszetes. Jovo heten megyek uh-ra. Multkor azt mondtak kisfiu, kivancsi vagyok megerositik-e. :-)

En eddig 3kg-ot hiztam, a doki mar engem is cseszeget, h sok. Azt mondta hagyjam el a feher kenyeret, rizst, krumplit, edesseget. Most full egeszsegesre vettem a kajat, bar a fentibol csak rizst ettem neha. Most tudatisan rakom ossze az etrendet, de azert a nasit megengedem magamnak: fagyi, par kocka csoki ilyesmi max egyszer naponta. Ez igy kibirhato. Ja es a fott tesztat is tiltotta. Ez nagy gyengem, de most attertem tk durumzesztara en ezt is megengedem magamnak. Igy lesz amennyi lesz, nem fogom izgatni magam.

Baba elott sokat zumbaztam. Most engedte meg a doki, h ujra mozogjak, most lightosan ujra zumbazgatok, jol esik. (pulzuskontroll, nem ugralok...)

Szoval jol vagyok. Mar nagyon varom az ultrahangot! :-)

2013. máj. 23. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó voltam, javítom kerek 21 hetes vagyok, bocsika elírtam. Az ultrahang nagyon nagy élmény lesz meglátod. Mivel nekem késett az afp eredményem(majdnem 4 hét volt mire megjött) nekem 20 hetesen volt a genetikai uh-m, és mivel nem bírtam kivárni, én előtte elmentem 4 d ultrahangra. Biztos ami biztos alapon, szerettem volna tudni, hogy minden rendben van, egészséges a picim, nem tudtam tovább várni. Komolyan mondom, az fantasztikus volt, pedig 19 hetesen mentem, de mégis már látszott mindene, a kis arcocskája, mosolygott, szopta az ujját, nagyon cuki volt. Izgett-mozgott, dörzsölte a szemét. Én ezek után mentem genetikaira, és hát egy picit "csalódás" volt ezek után, de az is nagyon jó. Mindig jó látni a babát és tudni, hogy minden rendben van.:)
2013. máj. 23. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

20 hetes kismama vagyok !

Első babám, és kislányt várok :)

Igen, ami kellemetlen az a szurkálás, főleg akkor, ha sétálok, amit sajnos nem tudok kikerülni, mert minden nap sétálva megyek ide-oda. Azt mondják jobb is, hogy sétálok, mert így legalább könnyebben megy a szülés, de hiába vagyok még nagyon az elején , nagyon fárasztó. (ezen majd változtatok) . Szóval nekem megvan a napi "sport" :)

Nem vonom meg magamtól azt, amit megkívánok főleg mostanában.. persze mindent mértékkel, inkább sokszor és keveset.

2013. máj. 23. 19:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
17+6 hetes vagyok, és köszönöm szépen, már remekül érzem magam. :) Elmúlt az émelygésem, még nincs útban a pocim, tök jó. :) Kisfiúnk lesz. Már lassan 4 hete érzem őt, pár napja olyanokat ugrál, hogy mozog az egész hasam. :D A cicim kicsit fáj (hatalmasat nőtt), más kellemetlenségem nincs. Sajna mindig éhes vagyok, már híztam is 3 kilót, de majd úgyis leadom. :) Biciklizni szoktam.
2013. máj. 23. 22:11
 7/7 Adri1616 ***** válasza:
Én holnap leszek kereken 19 hetes :-) kisfiam lesz már biztos :-) nekem két kellemetlen tünetem van a hasfeszülés és a derék fájás. Szép nagy pocim van már de még nem akadályoz semmiben. Nekem nem engedi a dokim a sportot . Én 2-3 kilót fogytam a 14.hétig azóta nem jött vissza semmi. Az étvágyam csak most kezd visszajönni. Próbálok odafigyelni de nem vonok meg semmit magamtól. Várom a gyümölcs szezont mert nem sok van és nagyon kívánom a nyári gyümölcsöket. :-)
2013. máj. 24. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!