17-20 hetes kismamik! Hogy vagytok?
Erzitek a picit? A picin kivul ereztek mast is (szurkalas, nyilallas ilyesmi)? Megvolt az uh? Tudjatok a nemet? Sportoltok valamit? Mit esztek egy nap?
Barmi johet, minden erdekel! :-)
En 17+4 vagyok. Meg sajnos nem tudom beazonositani a picit, pedig nagyon varom. :-(
Neha szurkal a szemeremcsontomba, neha nyilall a huvelyembe, de probalok ezen nem aggodni, vsz termeszetes. Jovo heten megyek uh-ra. Multkor azt mondtak kisfiu, kivancsi vagyok megerositik-e. :-)
En eddig 3kg-ot hiztam, a doki mar engem is cseszeget, h sok. Azt mondta hagyjam el a feher kenyeret, rizst, krumplit, edesseget. Most full egeszsegesre vettem a kajat, bar a fentibol csak rizst ettem neha. Most tudatisan rakom ossze az etrendet, de azert a nasit megengedem magamnak: fagyi, par kocka csoki ilyesmi max egyszer naponta. Ez igy kibirhato. Ja es a fott tesztat is tiltotta. Ez nagy gyengem, de most attertem tk durumzesztara en ezt is megengedem magamnak. Igy lesz amennyi lesz, nem fogom izgatni magam.
Baba elott sokat zumbaztam. Most engedte meg a doki, h ujra mozogjak, most lightosan ujra zumbazgatok, jol esik. (pulzuskontroll, nem ugralok...)
Szoval jol vagyok. Mar nagyon varom az ultrahangot! :-)
20 hetes kismama vagyok !
Első babám, és kislányt várok :)
Igen, ami kellemetlen az a szurkálás, főleg akkor, ha sétálok, amit sajnos nem tudok kikerülni, mert minden nap sétálva megyek ide-oda. Azt mondják jobb is, hogy sétálok, mert így legalább könnyebben megy a szülés, de hiába vagyok még nagyon az elején , nagyon fárasztó. (ezen majd változtatok) . Szóval nekem megvan a napi "sport" :)
Nem vonom meg magamtól azt, amit megkívánok főleg mostanában.. persze mindent mértékkel, inkább sokszor és keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!