Kell fizetni a toxaplasma szűrésért? Ha igen, mennyit? Mennyi idő múlva derül ki az eredménye?
Szia! Ne mondj ilyet hogy nem kell fizetni!!!
Majd a védőnőd megmondja! Pl nállunk Csongrádon 2000ft..
mosonmagyarováron 6000ft.. Zala megyében:5500Ft.
Szóval lehet hogy kell.
én pénteken megyek 16 hetesen akkor csinálják az AFP-t is és akkor leveszik a vért a toxohoz. 18 hetesen kell vissza mennem. De a védőnőd úgy is elmond mindent pontosan!
Üdv egy 15 hetes kismama:)
Hát ne is haragudj de amit te írsz az is elég marhaság! Ez nem biztosítás függő hanem város! Volt egy kérdésem hogy kell e fizetni a toxoért ha megkeresed akkor meglátod hogy ki mit írt! Egyébként pedig teljesen mind1 hogy van-e biztosításod vagy nincs ahol kell ott kell fizetni és kész!!
Lehet hogy épp a te városodban nem kell de másol igen! Amúgy is majd a védőnője megmondja!
Kell fizetni a toxoplazma vizsgálatért?
Mert itt nállunk fizetni kell 2000ft-ot csekken kell befizetni! Ti mit tudtok erről? egy 14 hetes kismama:)
A kérdés kiírásának időpontja: 09-28 15:40
A válaszok
Válasz Nálunk is!
Válasz
hát én nekem nem kellett érte.szerintem korház függő,meg orvos.nem
Válasz
zala megyei kórházba kell-5000ft
Válasz Nekem most csinálták az első vérvétellel, és nem kellet fizetni érte!
Válasz
Szia!én most vagyok 26hetes kismama,mikor nekem csinálták ezt a vizsgálatot még nem kellet fizetni érte.most viszont már fizetős, a mosonmagyaróvári kórházban 6500ft.
sok sikert a babához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!