Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek olyan lehet a...

Szerintetek olyan lehet a terhesség alatt h nem a hasam viszket hanem hátul a derekam?

Figyelt kérdés
2013. dec. 22. 09:17
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Nyilván nincs összefüggés a terhesség, meg a hát viszketés között, de ha neked ott viszket, akkor ott vakard meg!
2013. dec. 22. 09:35
 2/8 A kérdező kommentje:
ja. azt szoktam :-)
2013. dec. 22. 09:49
 3/8 anonim ***** válasza:

nőmár a pocakod?

nekem képzeld nem hogy viszket a derekam hátul hanem még ég is mintha marna valami szer. pedig semmi nem latszodik. mar majdnem elmentem a bőrgyogyaszhoz csak előtte emlitettem a védőnönek és ö mondta ha nincs semmi amit latnanak hogy kimarta illetve megcsipett valami vagy mosoport valtottunl volna akkor inkabb azért viszkedhet mert onnan nyulik a bőröm. kérdezte kenem e a hasam valamivel mondom igen. de a derekam nem. és miota kenem azt is nem viszket nem ég. szoval igaza volt. mivel a hasamat kentem ott a bőröm tágult szépen fajdalom mentesen de a derekam nem kentem igy az a tagulas miatt viszketett húzodott. probald ki ha nincs semmi egyébb tüneted.

27hkm

2013. dec. 22. 10:04
 4/8 anonim ***** válasza:
szia! Én is tapasztalok ilyet,győzöm magam testápolózni:) 14+3 hkm
2013. dec. 22. 10:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Annyi az egész, hogy terhesség alatt szárazabb lehet a bőr. Én is vakarózok pedig csak 13 hetes vagyok, nekem is a két oldalt a derekam hátul, meg a combomon is tiszta száraz a bőröm. Dehidratált a szervezet, legalább 3-4 liter folyadékot meg kell(enne) inni, de sokszor nekem van hogy 1 liter sincs meg :S. Napi 2 litert írnak mindenhol, de az kb az életbemaradáshoz elég:D Testápoló is jó, de elsődleges a sok-sok folyadék.
2013. dec. 22. 11:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Nő màr a hasam. 20 hetes vok. A hasamat mikor eszembe jut be szoktam kenni olyan 2-3 naponta. Én is arra gondoltam h ott is nyúlik a bőr. Köszi a válaszokat
2013. dec. 22. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is a hátam viszket, főleg alul, szintén 20 hetes :) Ja és néha a vádlim, bokám is. Előző terhességemnél ezek is viszkettek, plusz a hasam is később, de szülés után elmúlt.
2013. dec. 22. 12:37
 8/8 anonim ***** válasza:
22 hetes vagyok, és 2-3 hete hátul a derekamat is kenegetem, mert nagyon száraz, viszket.
2013. dec. 22. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!