Terhesség közben nagyon görcsöl a lábam este amikor alszok arra kellek fel hogy görcsöl a lábam ilyenkor kinyújtom és fáj 1,2 percig mitől lehet?
Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 23:38
1/12 anonim válasza:
Magnézium hiány. Szedsz egyébként?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem! kaptam itt külföldön valamilyen vitamint de nem szedtem /szedem
2013. dec. 21. 23:49
3/12 anonim válasza:
Szerintem is Mg hiány, az én lában is görcsölt terhesség alatt. Volt amikor nap 3x1-t szedtem (időnként kísérleteztem, hogy mennyit igényel valójában a szerveztem). Kb. a 35. hétig szedtem utána nem volt rá szükség és nem is ajánlott.
4/12 anonim válasza:
Biztos van ott kint is valamilyen magnézium fajta. Maximum 4000mg szedhető belőle egy nap. Általában a 300-400mg elég szokott lenni. A görcsökre nagyon más nem jó.
5/12 anonim válasza:
Lehet nem véletlenül adták azt a vitamint.
6/12 anonim válasza:
Ha nem szeded a vitamint akkor ne panaszkodj , hogy görcsöl a lábad viseld el. A baba elveszi ami neki kell. Amúgy magnéziumot igyál rá, 36.hétig lehet az segíteni fog.
7/12 piroska és a farkas válasza:
igaz ugyan, h nem szedsz magnéziumot, de leírom, h amikor nekem 2x2 re emelték a mg adagomat ,figyeleztetett a doki, hogy pótoljam a kálciumot, mert a magnézium gátolja a kálciumfelszívódást, és görcsölni fog a lábam...tehát esetleg az is lehet, h mg-tól függetlenül a kálciumot kéne pótolnod neked is.
8/12 anonim válasza:
Nekem gyerekkoromban is fájt mindig, görcsölt a térdhajlatom. Utána néztem, és magnézium hiányos voltam, vagyok még máig néha ...
9/12 anonim válasza:
én 6 magnéziumot szedek egy nap doki utasítására.
de még mindíg van hogy görcsöl a lábam éjjel!
erre tudtok valamit?
(bocsánat hogy más kérdésébe belekontárkodom...)
10/12 anonim válasza:
Mennyi mg az a 6db? Nem mindegy, minden magnéziumos készítményben más a mennyiség. Egyébként Ca is kell ha sok magnéziumost szedsz, ahogy előttem írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!