Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki fog szülni 2014. áprilisában?

Ki fog szülni 2014. áprilisában?

Figyelt kérdés

Hogy vagytok? Mikorra vagytok kiirva? Hol fogtok szülni? Elsõ baba? Kisfiú vagy kislány lesz? Neveken gondolkoztatok már?

Akinek van kedve priviben beszèlgetni az irjon privátot!!

2013. dec. 21. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia! Április 20.-ra vagyok kiírva. Második baba lesz,kislány. Van egy 2,5 éves kisfiam.

Budapesten, a II.Női Klinikán fogok szülni.

Szerencsére egész jól vagyok. A hasam még elég pici (ahhoz képest, hogy második baba)

És Te?

2013. dec. 21. 22:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm jól vagyok, egyre többet èrzem mozogni a babát:-) Április 16-ra vagyok kiirva, és Kazincbarcikàn fogok szülni. Elsõ baba lesz. A neme remèlem kedden kiderül. Ha kisfiú Zoltàn Àkos lesz, ha kislàny Panka Lili.
2013. dec. 21. 22:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Magzatként én is április 20-ra voltam kiírva (illetve anyám), aztán 16 lett volna, de szabadságolás miatt bent tartottak és 17-én születtem meg.

Saját gyerek májusra várható, kb egy hónappal későbbi szülinappal.

2013. dec. 22. 06:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én április 11-re vagyok kiírva, pont a szülinapomra! :-) Berlinben élünk, itt is fogok szülni. Fiú lesz, Dávid. Van már egy 5 és fél éves fiam. Jól vagyok, a hasam óriási, és a babó egy örökmozgó! Itt ingyenes minden, magán nőgyógyász, ultrahang, képek, 4D-s ultrahang. Kórházban kapunk kisruhát, pelenkát.

Boldog karácsonyt mindenkinek!

2013. dec. 22. 12:27
 5/8 anonim válasza:
Április 3-ra vagyok kiirva. Debrecenben a kenézy kórházban fogok szülni. Jázmin lesz a kislányunk:)
2013. dec. 22. 16:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Én április 20-ra vagyok kiírva, ő lesz a 3. babánk, kisfiú.
2013. dec. 23. 00:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia. Április 16ra vagyok kiírva, és én is Kazincbarcikán fogok szülni, valamint nekem is első baba :D

Mi már tudjuk a nemét, kisfiú. Most már nagyon jól vagyok (az első pár hónapra ez nem volt mondható).

2013. dec. 23. 08:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! április 3-ra vagyok kiírva,második baba és kislány lesz :) A neve: Mira Sára A hasam óriási,a derekam majd leszakad :D Kislányom egy örökmozgó,és Győrben fogok szülni,a Petz Aladár kórházban. :)
2013. dec. 27. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!