Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akik 2014. májusban...

Kismamák, akik 2014. májusban szülnek, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 17:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia! 18 hetes vagyok, május 4-re vagyok kiìrva. Most már egèsz tűrhetően èrzem magam. Már csak heti 3-4 alkalommal hányok. Kezd már valami látszòdni a hasamon is.:-) Ès mitha a kicsit is kezdenèm èrezni. Ès te hogy vagy?
2013. dec. 2. 17:37
 2/12 A kérdező kommentje:

Szia! Én május 7-re vagyok kiírva :)

A hányás nem lehet jó, én szerencsére megúsztam, egyszer sem hánytam. Én már 2 hete érzem a baba mozgását, első baba, mindenki mondja milyen hamar :)Egy picit mr látszik a hasamon is :) Ma egy kicsit erősebb folyásom volt, remélem ez nem jelent gondot. Várom az AFP eredményemet, amivel jövő héten megyünk UH-ra.

2013. dec. 2. 17:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok ! Én május 19 re vagyok kiírva :) Már 2 hete érzem a babómat :) Pocakom alaukulóban van már teljesen kivető hogy babás vagyok mindenki azt kérdezi hogy nem e kettő van odabent :D Hányásnak vége 10hét folyamatos hányás után :)
2013. dec. 2. 17:50
 4/12 anonim válasza:

Sziasztok! Én máj. 27.re vagyok kiírva, és még elég rosszul.. :) Érdekes mert egyszer sem hánytam, viszont a folyamatos hányinger, csuklás, és savtúltengés..katasztrófa.. :)

Picikét látszik már, de érezni még nem érzem, pedig úúúgy figyelek! :)

Boldog babavárást Nektek!!

2013. dec. 2. 18:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor jobbulást azoknak akik rosszul vannak. Én 15 hetes és 4 naposan éreztem először, de még akkor nem voltam biztos benne, hogy Ő az, de másnap ugyanaz az érzés, akkor tudtam hogy már biztosan Ő mocorog. :) Első babánál egyébként sokan csak a 20. hét körül érzik, úgyhogy még van idő. :)
2013. dec. 2. 18:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Én május1re vagyunk kiírva :-)

Jól vagyunk,csütörtökön leszünk 19hetesek .

16 hetes korától érzem aktívan, sőt már látják mások is ahogy rugdal :-)

Szerdán megyünk genetikai uh-ra! Kislányt várok!:-)

2013. dec. 2. 18:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Május 12-re vagyok kiírva, az első pár hétben émelyegtem, de már elmúlt. Szép nagy hasam van, észreveszik mások is hogy babát várok (2. baba, van egy másfél éves kisfiam), már a 10. héten mondta a doki hogy fiúnak néz ki, és azóta kétszer megerősítették ezt. Az AFP eredményre várok, dec közepén megyek UH-ra.
2013. dec. 2. 18:32
 8/12 anonim ***** válasza:

De jó nektek hogy mondja a doki nekem ha rá is kérdezek azt mondja ilyenkor nem lehet tudni .. :(Pedig 12 hétben 4d ultrahangon olyan kedvesek voltak és kislányt mondtak

16hkm.:)

2013. dec. 2. 19:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Teljesen jól, szerencsére tankönyvi a terhességem. Néha eléggé feszít, amikor nyúlik-húzódik a méhem, de lesz ez még rosszabb is :)
2013. dec. 2. 20:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Én május 9-re vagyok kiírva. 3.baba: van már egy majdnem 5 éves kisfiam és egy majdnem 2 éves kislányom. Szóval igazából a neme mindegy, bár talán lányt egy picit jobban szeretnék. A 12 hetes ultrahangon azt mondták most lánynak néz ki, de ne éljük bele magunkat.

Én is várom az Afp eredményét. Mi csináltattunk kombinált tesztet úgyhogy nem izgulok, inkább az ultrahangot várom nagyon. :)

Én rosszul nem voltam szerencsére egyik terhességnél sem. Most viszont elég hamar feszült már a hasam, magnéziumot szedek és rendeltem pocaktartót. Már elég nagy a pocakom és lazábbak a szalagok.

2013. dec. 3. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!