Sikerült valakinek terhesruházat nélkül kihúznia a
terhességét?
Figyelt kérdés
Ha igen, hol és milyen ruhákat tudott vásásrolni/hordani?
5. hónapban vagyok, a csípőfarmerok és a streccsesebb anyagú pólók még nagyon jó szolgálatot tesznek. Van rá esély, hogy végig ki tudom ilyesmi ruhákkal húzni?
Előtte is a nagyon csípő szabású nadrágokat tudtam csak hordani.
Az utolsó 3-4 hétben úgyis itthon leszek, akkor szerintem egyszerűen ellopkodom a férjem cuccait, abba bőven beleférek majd.
Hidegben harisnyat + tunika/ruha fazonu kotott pulcsit; melegben leggingst + hosszu trikot hordtam. Harisnya, leggings rugalmas, has alatt hordva marha kenyelmes is.
2013. dec. 21. 22:38
22/28 anonim válasza:
Nekem is sikerült. Egyedül szoptatós melltartót meg hálóinget vettem. Muszáj is volt így, mert xs-es kismamaruhát én nem találam. Vannak hosszú kötött rucik, pulcsik,tunikák, leggingsek, hosszabb rugalmas pólók, harisnyák, amik ilyen mini kismamáknak, mint mi, pont jók terhesség alatt, ha nem nő óriásira a pocak. Én még gumis derekú farmert is találtam talán a New Yorkerben. Meg volt néhány mell alatt bővülő ingem.
2013. dec. 22. 00:14
23/28 anonim válasza:
nem értem miért kell egyértelmüen kijelenteni, hogy úgyis kell majd kismama ruha. Majd ha már szük lesz, ami van, lehet venni bővebb fazont, gumisat, kötöttet stb... Attól hogy valaki belefér normálisan a terhesség előtti ruháiba, egyáltalán nem biztos, hogy igénytelen, lepukkant. Talán csak mázlija van, és keveset hízik. Van akire csak plusz 4-9kg jön fel és majdhogynem befelé nő a hasa. Akire +25, na, annál már más a helyzet.
2013. dec. 22. 00:22
24/28 anonim válasza:
Szerintem fontos hogy legyen kismamaruhàd.Én szeretek csinos lenni a mai napig.màr 31 hetes vagyok.12kg feljott,de utcàra még nem mentem melegítőben...és a pàrom ruhàit sem hordom.pàr tunika jellegu felsom még jo ràm.de azért kell 1-2 kismamagatya.(en a h&m ben vettem olcsobban mint a kusmamaboltokban.kb .a 4.honapban.egy kicsit nagyobbat,azota is jo ram es kenyelmes.)meg kismamaboltban is ki lehet fogni leakciozott darabokat.legalabb par felsot.meg egy csini rucit.en ajanlom,mert mindenkeppen jobvan fogod erezni magad.
2013. dec. 22. 08:51
25/28 anonim válasza:
A bandázsos vagyok, nem gondolnám,hogy nem öltözködtem csinosan,úgy hogy nem volt kismamaruhám! Szűk szabású csinos farmerba jártam,felette a bandázs,hosszabb fazonú,bővülő csinos ingruhával. stb..49 kg-ról kezdtem a terhességet. És nem azért nem vettem,mert igénytlen vagyok,hanem mert belefértem a régi ruháimba és feleslegesnek tartottam venni...
2013. dec. 22. 12:02
26/28 anonim válasza:
egy szóval sem mondtam,hogy igénytelen vagy,jó neked,hogy belefértél.nekem minden régi ruhám elég hamar kényelmetlen lett.de az már tuti hogy jövő télre is kismama gatyát veszek.annyira jól melegíti a derekat.:)
én csak azt tartom igénytelenségnek aki kinyúlt melegítőben döglik otthon egész nap és még elvárja hogy a párjának csinos legyen.unokanővérem nekem is mondta h ő végig melegítőben járt...hát az elején eldöntöttem,hogy nem köszönöm.sokáig dolgoztam is,minden nap ki kellett néznem vhogy.:)egy kis smink,ruha ás még a hangulatom is jobb.
2013. dec. 22. 23:53
27/28 A kérdező kommentje:
A melegítőt a szülés előtti-utáni 2-3 hétre értettem, nem non-stop. A szülés után kisestélyiben is szarul fogok kinézni, akkor nem szándékozom a külsőmre fektetni a hangsúlyt.
Egyébként a munkahelyemen üzleti ruházat az elvárt, úgyhogy macinaciban fordítanának is vissza a kapuból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!