Sikerült valakinek terhesruházat nélkül kihúznia a terhességét?
Ha igen, hol és milyen ruhákat tudott vásásrolni/hordani?
5. hónapban vagyok, a csípőfarmerok és a streccsesebb anyagú pólók még nagyon jó szolgálatot tesznek. Van rá esély, hogy végig ki tudom ilyesmi ruhákkal húzni?
Előtte is a nagyon csípő szabású nadrágokat tudtam csak hordani.
Az utolsó 3-4 hétben úgyis itthon leszek, akkor szerintem egyszerűen ellopkodom a férjem cuccait, abba bőven beleférek majd.
4-5-6-7 vagyok
Én is 50 kg voltam (vagyok is), 162 cm-hez.
Nekem 20, 22 és 13 kg jöttek fel.
az nem feltétlen mérvadó hogy most mennyit hiztál,mert sokaknak a 30. hét után még 10 kiló is feljön. az igazi változások még csak ezután jönnek.
a 7. hónaptól kénytelen voltam beszerezni 1-2 nadrágot. mert ciki volt hogy már nem tudom behúzni a cipzárt,és állandóan csúszkált le a nadrág..
én 38/40-es méret vagyok, a nadrágjaim a 4. hónapig, a felsőim közül néhány végig jó volt.
én a darabos hádában (használtruhabolt) vásároltam, "használtnak" nevezett vadi új (gyári ruhacímke rajta lógott) és alig használt 42/44-es és kimondottan kismamáknak gyártott homikat. (h&m és c&a és next-es kismamaruhákat)
szerezz be egy leggins-t és néhány nagyobb kötött pulcsit és melegítőfelsőt, a végén úgyis inkább a KÉNYELMES ruhákat veszed csak fel. ja, és nagy-nagy bugyikat azért vegyél, mert ha az bevág, megőrülsz, úgy fog idegesíteni :) nekem még csaj-boxerom is volt, azt tudtam már csak a végén elviselni :)
azért otthonra is legyen egy-egy szép és kényelmes holmid, kelleni fog a jó hangulat miatt. jó a párod cucca is, de azért érezzed, hogy igazi-igazi nő vagy, legyen pár csini - de kényelmes kismamacuccod :)
4-5-6-7-11 vagyok
Igen, most hogy mondod, első babával nekem is elég kicsi volt a hasam szülés előtt is.
Nekem a 24. héten kérdezgették a kollégák, hogy babát várok-e? :)
Egyébként így átgondolva a dolgot, elég egyszerű, hiszen próbáld meg kihúzni, aztán ha nem megy, akkor majd beszerzel valamit, ha kell, nem? :)
Egyébként még egy ötlet: ha veszel valami jobb de új dolgot, és vigyázol rá, akkor el is adhatod utána jó pénzért, pont mert drágák a kismamacuccok piszkosul.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!