Sikerült valakinek terhesruházat nélkül kihúznia a terhességét?
Ha igen, hol és milyen ruhákat tudott vásásrolni/hordani?
5. hónapban vagyok, a csípőfarmerok és a streccsesebb anyagú pólók még nagyon jó szolgálatot tesznek. Van rá esély, hogy végig ki tudom ilyesmi ruhákkal húzni?
Előtte is a nagyon csípő szabású nadrágokat tudtam csak hordani.
Az utolsó 3-4 hétben úgyis itthon leszek, akkor szerintem egyszerűen ellopkodom a férjem cuccait, abba bőven beleférek majd.
hát azért nem árt ha pár db kismamás ruhát is veszel. hiszen azért jársz majd még a védőnőhőz,orvoshoz,stb.
még nagyon sokat fog nőni a hasad..! a csípő nadrág sem mindig lesz jó rád azt garantálom.
Volt néhány bővebb felsőm eleve, amibe bele is nőtt a pocim, így felsőt sem kellett vennem, mikor kismama voltam.
És nadrágot sem. Mindig is csípőnadrágokat hordtam, így mikor kismama voltam, nem volt gond azt sem hordani. Bár én személy szerint magamról még fogytam is terhesség alatt, csak a fiamra szedtem mindent és a pocim is végig fent volt, így tényleg nem kellett kismamaruhákat vennem. Pedig tényleg még hatalmas pocakom is volt, ami nem csoda, 4 kg-os súllyal született a fiam.:)
De ezt előre nem lehet tudni. Ez majd a végén kiderül, hogy kinek meddig tart a sima ruházat.:)
Saját zsírra nem igazán híztam, tehát a hasamon kívül mindenhova jó rám a régi méret. A nyúlósabb anyagok egyelőre lekövetik a hasamat, csak néhány hosszabb szabásút kellett vennem, mert szélességben felveszi a hasam a póló hosszát.
A csípőfarmerom teljesen jó rám, illetve a szövetnadrágaim is. Gombáthelyezés már volt, egy centivel kijjebb varrtuk a gombokat, így kényelmes a kicsit magasabb derekú is (bár még csípőfazon szerintem így is).
Egyetlen terhesgatyát vettem, de fulladok benne a hasra feljövő passzé miatt. Azt letekergettem, amennyire tudtam a csípőm felé.
Az egy darab terhesgatya dokihoz jó lesz, a férfipólókkal majd megbarátkozik, nem divatbemutatni megyek hozzá, főleg a végén :)
Nekem sok kifejezetten hosszú felsőm volt, de azok sem értek le már annyira hogy takarásban legyen a hasam.
Mondjuk nem tudom milyen alkat a férjed, de nekem a végén már szűk volt a pólója is. :)
Nekem három terhességem volt és alig vettem saját ruhát, csak 2-3 darabot, és barátnőktől kaptam kölcsön, meg turkálóban is ki lehet fogni kismama cuccot.
Az is fontos szempont, hogy amíg hideg idő van, addig ne lógjon ki a derekad, meg ne fázz!
És még két gondolat:
én is nagyon vékony vagyok, de a harmadik trimeszterben a csípőcsontom már tágult, nyalt széjjel a csont, és nekem szülés után kb. 9 hónap kellett, mire visszaállt, odáig egyáltalán nem jöttek fel a régi nadrágjaim.
A másik, hogy szülés után is még egy hónapig legalább a terhes cuccok voltak kényelmesek, pedig nekem tényleg nagyon visszament a hasam is, és nagyon le is fogytam, de egy fél évig a passzentos cuccokból semmi nem jött fel, legutóbb kellett is emiatt vennem egy rövid nadrágot, ami következő nyáron meg már leesett rólam...
Terhesség előtt 50 kg voltam (155 centihez), erre most 3 kg jött fel, de ebből talán 1 kg zsírban, a többi a hasam. Gondolom azért is aránylag nagy már most, mert alacsony vagyok.
A férjem 80 kg, szóval nem szándékozom beérni. Ő 170 cm, tehát a felsőteste van annyival nagyobb, hogy még terhesen is egálban leszünk.
Derékmelegítőt úgy vettünk, hogy rápróbáltuk, szülésig én hordom, utána az övé.
34-es a méretem (XXS-XS).
Májusban szülök, gondolom 1-2-3 hétig amúgy se fog érdekelni az öltözködés (ha kimegyek tojok rá, és macinaciban is jó leszek), utána meg jön a meleg, akkor bármilyen lazább, bővebb cucc jó lesz. Sok rétegre már nem számolok júliustól.
Csípőcsontom még a helyén, de erre nem gondoltam, hogy az is valóban tágulhat. A terhesgatya streccses anyagú, még ezt is le kéne tudnia követni. Passzés része van (mintha derékmelegítőt összevarrtak volna csípőgatyával), de akkor is szorít...pedig őgy adták, hogy ez szülésig faintos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!