Ha egy picit beütöttem a pocakom, a baba érez ebből valamit?
Figyelt kérdés
Kinyitottam a hűtőajtót,persze lassan és kicsit elmértem a távot,mert az ajtó kicsit megütötte a pocakomat,inkább súrolta,de aggódom hogy a babának ilyenkor nem lesz baja?
Most meg megnéztem a tükörben ahol kb beütődött ,hogy egy kis lila ér van ott,az nem az ütődéstől lett vajon?
Vagy annak elég nagy ütésnek kell lennie hogy baj legyen?
32hetes km
2013. dec. 19. 18:52
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató,kedves válaszokat.Már megnyugodtam mert este olyan mozgás sorozatot levágott a pociban,mint minden este,hogy gondoltam valóban nincs semmi baja :)
2013. dec. 20. 11:34
12/12 anonim válasza:
ha a baba mocorog rendesen,akkor nem érzel vérzést ilyesmit akkor,nincs baj. magzatvíz a védi babát sok ütéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!