Ma voltam 28. Hetes genetikai vizsgálaton, az eredmény nem tetszik nagyon félek, mit jelent?
Jól értem, hogy az agykamra tágasságáról van szó?
Koncentrálj arra, hogy a normán belül van a mért érték, jó eséllyel a kontrollnál is így lesz.
Ha mégsem, és ne adj isten kiderül, hogy tényleg valami rendellenesség van az agyvíz elvezetésében, akkor még mindig szerencsés a gyermek a bajban, mert időben felfedezték, és remélhetőleg sönt műtéttel kezelni is tudják az állapotát. Sok kisgyerek rohangál a játszótereken, akikről nem gondolnád, hogy ilyen műtétjük volt. De remélhetőleg a te babádnak kutya baja.
Az én kisfiamnál is agykamra aszimetriát állapítottak meg egy újszülöttkori ultrahangvizsgálaton. Kb egy évig kellett kontrollra hordani, szerencsére jó nagy volt a kutacsa, lehetett ultrahangozni a fejét. Azzal nyugtatott a doktor, hogy valószínűleg sok felnőttnél is vannak ilyen minimális eltérések, csak ugye a mi fejünket senki se vizsgálta ultrahanggal. A gyereknek se lett problémája, már nem is emlékszem fenmaradt-e az eltérés, vagy elnőtte.
Szia, ez az én kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!