Hajvasló nélkül hullámosítottam. Hogy tetszik az eredmény? (kép)
Megpróbáltam hullámossá varázsolni a hajam, de miután kifésültem, ez lett belőle. Egyáltalán látszik? Hogy tetszik?
ja hajvasló helyett hajvalasó... tanulj meg írni mielőtt mást oktatsz ki, ''kedves'' 2. válaszoló.
Szerintem nagyon jó a hajad, nekem főleg a hátulja tetszik.
1,5 Napig kontyba volt a hajam es h nqgyon szetment rogron ujracsinaltam.
A konty:fejem kozepenel osszefogom kezzel es elkezdem csavarni ugy hogy egybe legyen de meg mindig copf csak eppen csavart. Elkezdem korbetekerni a fejemen a copf tove korul es kozben folyamatosan csavarom. A vegen lesz egy kor. A hajgumit ugy teszem ra hogy atfogam a tenyeremml a tetejet es rahuzom a kor tovebe es 2szer firditom a hajgumit. Kb orankent szetesik de gyors megcsinalni es nem melegit a hajam se ezert egesz nap igy vagyok itthon. Nem tudom menyi ido volt hogy ilyen legyen de 1,5nap utan vettem eszre. Ha nem vilagos kuldhetek kepeket.
Az a baj hogy ha kifesulom gyengebb lesz a hullam de majd fesules elitt is felrakok kepeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!