Szabad kolbászt enni a terhesség alatt?
Elvieleg valóban nyeres, de sehol nem olvastam, hogy ne lehetne enni.
Max főzd vagy süsd meg,az már tuti!!
Nyers kolbászt ne egyél értelemszerűen. De sütve, főve bátran.
39+2km
Én 2 hétig csak azt ettem mikor terhes voltam.Csak arra voltma éhes,és még utánna is sokszor.
Csak nyers disznóhúst nem szabad enni.De azt gondolom úgyse eszel.
Ha mindent betartasz és mindentől óvód magad, akkor, gyakolatilag semmit sem ehetsz és semmit sem ihatsz. Együnk finom téli génkezelt gyümölcsöt:) Ja, és a mindent bele párizsi :) Igazából mindenbe bele lehet kötni, hogy mi mért jó, vagy nem jó.
Úgy gondolom, azért van néhány dolog, amit célszeű kerülni, de mértékkel nem lesz gond. Ha megkívánsz ilyen dolgokat próbálj meg olyan terméket vásárolni, ami azért valamennyire megbízható. Nem hinném, hogy 2 karika kolbász a világ lenne. Amúgy pedig magamon azt tapasztalom, hogy a szemem többet kíván, mint amennyit valójábban megtudok enni. Szerintem mértékkel nyugodtan egyél, a baba gondoskodik róla, hogy csak olyat egyél meg ami neki is kell:) Legalábbis az enyém visszaküldi...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!