Most akkor hol kell lennie a magzatnak? Már totál kiborultam.
Figyelt kérdés
21+3 hetes vagyok,hétfőn voltam orvosnál, minden rendben van. Erre mondja ma a védőnő, hogy már feljebb kellene lenni a babának, ezért emeljük meg az ágy végét és úgy kell feküdjek. Erre most mondja egy ismerősöm is, hogy nem jó, ha lent van, mert csak a végén kell lemennie...De az orvos is még egyből lent kezdi el keresni az ultrahanggal, a szeméremdomb felett kicsivel. Most akkor jó helyen van? Már teljesen sokkot kapok ennyi infótól...első baba. Előre is köszönöm a válaszokat!2013. dec. 18. 13:23
11/12 anonim válasza:
21 hetes uh-n a szeméremdomb felső vonala, és a köldököm felett 2 cm-es vonal között vizsgált, de zömében az alhasamat uh-zta.
12/12 anonim válasza:
Gratulálok a védőnődnek...
Az orvosban bízz!
Igen, jó helyen van, ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!