Árt az orgazmus a 4 hetes magzatnak?
Figyelt kérdés
Még nem voltam vele dokinál, merthogy picike, de mindentől úgy félek, meleg víztől, orgazmustól.... de ma volt, pedig nem akartam elmenni odáig és most félek, hogy nem árthattam-e ezzel neki, nem lökődhetett-e ki vagy ilyesmi.... kérlek nyugtassatok meg. Tudom hogy csak a veszélyeztetett terheseknél nem szabad szexelni de ha még nem voltam dokinál, honnan tudjam az vagyok-e? nagyon félek....:S2013. nov. 2. 07:20
1/3 Babeli Zurzavar válasza:
huuuuhaaaa:-) meg csak 4 hetes vagy es ilyenen/igy aggosz,mi lesz kesobb?:-)
nem okoztal gondot a babanak ( ne haragudj, hogy ezt mondom, de felteve ha van baba, amig orvos nem igazolta, semmibe ne eld bele Magad!) gondolj bele, nok ezrei nem tudjak, hogy varandosak 4 hetesen es ugyanugy elik a mindenfajta eletuket!
csak egy tanacs a tovabbiakra: ez az allapot nem betegseg, a vilag legtermeszetesebb dolga, jol ki van talalva, nem kell himestojaskent banni magaddal... mar csak azert sem,mert idegoruletbe fogod kergetni a kornyezeted!:-)
2/3 anonim válasza:
Ilyen korán még senki nem veszélyeztetett terhes és mindenki az is, mert bármi történhet, de ha most ennyire aggódsz, hidd el nekem, pokol lesz a terhességed és ezzel ártasz a legtöbbet a babának. Szóval ne aggódj! Nem lesz semmi gond! :-)
3/3 anonim válasza:
Ha nincs az előzményedben vetélés vagy hasonló kaliberű nőgyógyászati problémák, akkor nem leszel alapból veszélyeztetett terhes. Még csak most kellene megjönnie a menzeszednek, ilyenkor a legtöbben azt sem tudják, hogy állapotosok, nyugodtan élik a megszokott életüket orgazmussal együtt..:) Ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!