Lelki bajok:- ( ( 39. héten. Mi van velem?
Ugyanigy vagyok vele en is.Mi is terveztük, amikor kiderült hogy terhes vagyok, mindketten nagyon örültünk.En 30 hetes vagyok, es beijedtem.Ugy erzem, hiba volt egy gyereket bevällalni, mert nem vagyok eleg erett.Szinte rettegek a szülestöl, a terhesseget majdhogynem meggyülöltem a velejäroi miatt.
Remelem, ha megszülök, ez elmulik.
Nalad is az lehet, hogy felsz a felelössegtöl, a vältozästol es tudod hogy ez mostmär egy visszafordithatatlan folyamat.
Dettó! 21 hetes vagyok, tervezett a babánk, egészen eddig olyan lazán vettem mindent! Aztán ma reggel gondoltam, hogy talán nem ártana megnézni interneten, hogy miből áll egy komplett babakelengye (bútoroktól a ruhákon át a cumisüvegig), és... hát bakker egy űrállomáson nincsen annyi cucc, mint egy baba körül!!!
Aztán, hogy mekkora ruhákat vegyek neki, milyetm mennyit... ááá, ez nagyon durva.
Úgy érzem, erre én pillanatnyilag alkalmatlan vagyok.
Nálam ezek a gondolatok tipikus "előjelek".
Annak idején, amikor anyukám terhes volt az öcsémmel, rádöbbentem és bőgtem az ágyamban, hogy anya kórházba megy, nem lesz velünk egy hétig. Másnap éjjel beindult a szülése.
Az első fiamnál a 38. hét kezdetén voltak ilyen gondolatok, hogy "úristen, én szülni fogok". Nem féltem, olvasgattam róla, remek a doki stb., egészen addig. 3 nap múlva született a baba.
Most 35 hetes vagyok, de (még) nincsenek ilyen gondolataim. Egyelőre az sem ijeszt meg, hogy ketten lesznek.
Talán ez már neked is valami megérzés, előjel, hogy hamarosan itt az idő! Nézegesd a babaholmikat, rendezkedj egy utolsót, próbálj pozitívan gondolkodni. :)
Szép és könnyű szülést!
Köszi mindenkinek, akkor nem csak én vagyok ilyen "zakkant":-) A 12. heti uh-n azt mondta a doki, hogy dec. 25-ére ír ki és én mondtam neki, hogy de én tutira dec. 18-án fogok szülni, ami ugyebár holnap van:-) Ma meg telihold...Pont arra gondoltam, hogy még egy kicsit pakolászok, takarítgatok aztán lesz ami lesz. A méhszáj most 1111..., bár van aki ilyen értékkel még tovább is húzza.
Mindenkinek könnyű és gyors szülést:-)
Sajnállak:-( Kicsit lefoglaltam magam, most jobban vagyok, de nem tudok mindig pörögni...
Ráadásul a dokim elment szabira és csak adott egybeutalót a kórházi ctg-re, ez kicsit úgy ért mintha pofon vágtak volna, lehet, h ez is hozzájárul a hangulatomhoz. Mondjuk mikor megyek szülni akkor bejön, de akkor is úgy érzem, hogy most csak így itt lettem hagyva. És úgy, hogy csak a dokim szerint vagyok 39 hetes, szerintem és más dokik szerint meg 40, és azért ctg (meg lepényérettség meg minden egyéb) szempontjából nem mindegy...
Utolsó! Mikorra vagy kiírva?
Lehet a hormonok okozzák ezeket a pánikolásokat!
Én a másodikat várom, 23 hetes vagyok, bár nekem az első hetekben volt egy fura érzésem, nem az hogy nem kellett volna, hanem mégis hogyan fogok megfelelni szeretetből mindkét gyerekemnek :)
Igyekszem pozitívan állni mindenhez, már várom hogy megszülessen a pici! egyébként kislány lesz a második is, ez valamennyire megnyugtatott...nem tudom mért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!