Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek terhesség alatt aktívna...

Akinek terhesség alatt aktívnak mondták a magzatot, milyen habitusú lett babaként?

Figyelt kérdés

Eddig minden egyes UH vizsgálatnál elhangzott a vizsgáló személy szájából, hogy "hű, de pörög...". És tényleg, kapálózik, mozog ezerrel.

Ez előre vetíthet valamilyen csecsemőkori viselkedést?

2013. dec. 16. 20:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na igen az enyèm bezzeg meg sem mozdul, nagyon lassan helyezkedik akàrmit csinàlunk, pedig mèg van hely 16 hetes vagyok. Kicsit meg is vagyok rèmülve nehogy bajt jelentsen...de ami èrdekes minden uhn a kezeit az arca elè kapja ès takargatja magàt, pàr perc utàn pedig hàtat fordít....
2013. dec. 20. 22:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy a baba úgymond átveszi a te életstílusod. Tehát ha a terhesség alatt pörgős életet éltél, értem ez alatt, hogy végig dolgoztál, mászkáltál mindenfelé (mint, aki szinte nem is terhes), akkor a babó is ilyen lesz. Ha pedig nyugodtan élted meg a terhességet, akkor a babó is nyugodt lesz. Na, ez a nagykönyv. Ehhez képest, én halál nyugalmas állapotban vagyok, nem dolgozom, úgymond nincs miért izgatnom magam, de a picúr majd kirúgja az oldalam :D Röpke 2 hónap és számomra kiderül, hogy igaz e, amit írnak.
2013. dec. 20. 22:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem mind a három pörgött, nem kevés és kicsi kínokat okozva a terhesség végefele már... konkrétan emlékszem, hogy a 3-nál már a 23! héten mondtam a férjemnek, hogy vigyen a kórházba szedjék ki, mert húúúú mindig bulizott bent.

De mind a három, éjjel-nappal, mindig mozogtak.

Idekint mind a három gyerek nagyon nyugis és kiegyensúlyozott volt, nem sok sírás volt, ettek-aludtak. Az éjszakákat is nagyon hamar átaludták, az egyik 4hetesen, a másik 5hetesen a harmadik pedig olyan 2hós korától. Hasfájásnak hírét sem ismertük.

2013. dec. 21. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!