Februárra kiírt kismamák, hogy vagytok? Miket szereztetek be? Hogy viselitek az utolsó trimesztert?
3-as!
Én szerintem csak érezni akarom,hogy majd előbb jön,mert talán így vigasztalom magam,hogy nem sokára vége ennek a "görögdinnye" időszaknak! :D
Mi lesz a babátok neve?
Sziasztok,8as vagyok,most már 32+4hetes.
Hatalmas gratula az újszülötthoz. szép nagy baba igy 37.hétben! Mi lett volna 40nél? dejo te már babázhatsz. Éjjel azt álmodtam megszültem és a pocimra rakták a babát! Erre fekkeltem kimentem pisilni és azt hiszem megindult a tejem. A bal cicimnél volt a háloingen két 10 ftos nagyságú nedves folt az egyik pont a bombon. azon az oldalamon feküdtem kissé nyomva a cicim.Az a cicim nem is fáj annyira már mint a másik. Előszőr azt hittem biztos megizzadtam. De sehol máshol nem volt ilyen nedves folt a háloingemen. Szerintetek is az volt? Még nem tapasztaltam hasonlot,ha megnyomom semmi nem jön belöle csak mintha csillogna szoval..lehet szivárog picit.
Nekünk szinte minden megvan. még mindig kád és pelenlázo híja meg pelus de minden más megvan. A második adag ruha épp itt szárad mellettem.
Azt olvastam valahol hogy a gyerekek akkor születnek meg mikor a fejük megnő akkorára amit még az anyuka ki tud nyomni. Mert az evolucio során a kétlábon járás miatt a csípőnk nem tud akkorát tágulni mint azelőtt. Azaz az ősbabák jo nagy fejűek lehettek...
Na de bocsi a litániáért csak gondoltam megosztom. Nekem akárhogy is de 38hétig bennt kell tartanomvalahogy a kis hiperaktív lánykánkat mert az orvosom pont a 36.héten elutazik,és 37.héten adja a papirt h nálla szülök. drukkoljatok h marcius elején szülessen. Nektek meg jo készülődést és könnyü szülést.
Sziasztok, 13-as vagyok, most 34+3.
Gratulálok a babához!!!!!!!!!! Milyen volt a szülés? Nagyon kell tőle félni?
A héten elkezdtem a mosást, összeraktuk a kiságyat, megrendeltük a babahordozót, szóval készülődünk mi is.
Igen, 8-as, az előtej volt, nekem is szokott lenni, van, amikor minden nap, ne nyomkodd. :)
A hasam óriási, estére nagyon elfáradok, de február 1-ig még dolgozom.
Sziasztok! Örülök nagyon, hogy ennyien írtatok. 1-es! Szívből gratulálok a babácskádhoz!! Szép nagy lett. Én még sehol se tartok az előkészületekkel, remélem ezt a babácskám is tudja, és addig nem bújik ki.:) Holnap összerakom az ágyat, meg neki akarok állni a kórházi pakkom összepakolásának is, de nem tudom összejön -e minden amit terveztem. Jelenleg itthon vannak a gyerekek is mert betegek, szóval ez is hátráltat a dologban.
Jó lesz összeszednem magam, mert a végén tényleg itt lesz a nagy nap. Az igazság az, hogy tényleg lefoglalnak a gyerekek, ma orvoshoz vittem őket, jövő héten 2x is megyünk kontrollokra, aztán farsang lesz, persze mindkét gyereknek más-más időpontban. Még fogalmam sincs azt is hogyan kivitelezem, mert addigra már igencsak a végén fogok járni. Na, nem akarlak benneteket untatni ezzel.
Valahogy én is úgy érzem, hogy nem húzom ki a végéig, nagyon sokat keményedik a pocakom, hiába szedem a gyógyszereket. Ezért is nem tudok úgy haladni ahogy szeretném, mert egyből érzem ha többet csinálok mint kellene. Pedig nem vagyok kényes. Az első gyereknél a szülés előtt 4 órával még meszeltük a konyhánkat.
Hát kitartás mindenkinek és írjatok, hogy kinél hogyan alakulnak a dolgok!
"22"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!