Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Februárra kiírt kismamák,...

Februárra kiírt kismamák, hogy vagytok? Miket szereztetek be? Hogy viselitek az utolsó trimesztert?

Figyelt kérdés
2013. dec. 16. 08:04
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Én csak a legkissebb ruhákat mostam és vasaltam ki most.Szét szedtem kissebb adagokba és ülve vasaltam,de még így is majd leszakadt a derekam.

a 16-os hozzászóló :)

2013. dec. 17. 19:28
 22/34 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Örülök ennek a kérdésnek. Én március 1-re vagyok kiírva,bár vérvétel alapján 4 nappal idősebb a terhesség. Ő a 3. babánk,az első 2 is előbb született 10 nappal. Mostanában kezdem felfogni,hogy már nem is olyan sok idő,és újra babázhatok.

Én már egyre nehezebben bírom a tempót,sokat keményedik a pocakom,és sokszor fáj a hátam is. Pláne akkor,ha nem tudok ledőlni napközben egy picikét. A nagyobbik gyerkőc most elsős,így van tennivaló.

Azért jó lenne,ha mindenki megírná majd,hogy megszületett a babája.:)

2013. dec. 17. 21:42
 23/34 A kérdező kommentje:

Hát igen,én is nagyon szeretném ha legalább addig fent tartanánk ez alatt a kérdés alatt a beszélgetéseket,amíg legalább valaki-aki rangidő közülünk :) -be nem számol arról,hogy esetleg túl van a szülésen és milyen volt!!!Ha jól olvastam,akkor aki az 1 hozzászóló volt ő szül közülünk a legkorábban. :D

Épp most reggel vasaltam én is,mindig úgy csinálom,hogy a szárogatóról vasalok,hogy ne maradjon semmi vasalni való,mert mindig félek,hogy úgy kell kórházba mennem,hogy itthon hagyom a vasalatlan ruhákat. :) na jó ez az én hülyeségem,de evvel csak azt akartam mondani,hogy közben annyiszor bekeményedett a hasam nekem is.

2013. dec. 18. 09:12
 24/34 A kérdező kommentje:
* rangidős
2013. dec. 18. 09:13
 25/34 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok! Hogy vagytok? Még mindenki egyben? Az utolsó válasz óta eltelt kicsivel több mint egy hónap, kíváncsi vagyok, ki hogy van azóta. Változott -e valami.

Én rengeteget küzdök a savammal, szinte már egy pohár víztől is az van, nem tudom mit egyek. Az ünnepek alatt és egy hete is lebetegedtem, torokfájás, köhögés, orrdugulás, fejfájás. Nagyon nehéz napok voltak. Kíváncsi leszek a méhszájamra, mert állítólag a sok köhögéstől is nyílhat. 22-es voltam.:)

2014. jan. 21. 23:21
 26/34 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Jelentem, tegnap délelőtt 36+5-re 3, 5 kg-al 55 cm-el megszületett a kisfiam : ) Minden előjel nélkül hétfőn este elfolyt a víz és kedd délelőtt megszültem : )
2014. jan. 22. 00:36
 27/34 A kérdező kommentje:

Szia 1-es!!!

Nem gondoltam,hogy itt is találkozunk! :) A másik kérdés alatt is mi beszélgettünk.

http://www.youtube.com/watch?v=qO8SnKekt5w

2014. jan. 22. 08:50
 28/34 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom mi ez a link,de nem ezt szerettem volna elküldeni,bocsánat!!!!Megpróbálom még egyszer.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2014. jan. 22. 08:52
 29/34 A kérdező kommentje:

22-es!

Én február 20-ra vagyok kiírva,de jóslóim vannak,szinte 2 naponta.Ne is mond a gyomorsavat!Kb 3 hete,hogy tudok enni,addig szinte sírtam,mert annyira égett már a torkom a gyomorsavtól.Mindegy volt,hogy mit eszek mindig savam volt.Igazából,akkor csillapodott kicsit mikor narancsot ettem meg bármilyen főétkezés után hideg tejet ittam.

2014. jan. 22. 08:57
 30/34 anonim ***** válasza:
3-as vagyok.gratulàlok első!:-)lattam a tegnap elotti kerdesed azota nezem mikor jelentkezel.:-)nalunk annyi a valtozas,hogy vegulis megvettunk mindent,a rucik vasalasra varnak,a szoba meg mindig kaosz,de legalabb a butor itthon van.ugyhogy azert annyira mar nem aggodok.de valamiert azterzem hogy hamarabb meglesz a babó.akinek mar nevet is talaltunk.:-)nemem is jon a savam,egyre nehezebb a pocak(mintha lenyeltem volna egy tiz kg os gorogdinnyet):-)es nagyon hamar elfaradok.
2014. jan. 22. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!