Februárra kiírt kismamák, hogy vagytok? Miket szereztetek be? Hogy viselitek az utolsó trimesztert?
Sziasztok, én március 2-re vagyok kiírva, de most a 4d-n az orvos a méretek alapján azt mondta, február 23.
Megvan nagyjából mindenünk, de mindent úgy kaptunk, január közepétől tervezem, hogy mosás, vasalás, készülődés. Egy-két dolgot kell csak vennünk.
Bal oldalamon nem sokat tudok feküdni, mert akkor nyomódik a gyomrom és fáj, jobbára a jobbon fekszem.
Sokszor fáj estére a szeméremcsontom, és hamar elfáradok, de még dolgozom.
A szüléstől egyre jobban félek.... :(
Kedves 15-ös!
A légszomj néha nálam is fent áll,de inkább esténként a lefekvésnél.
Kedves 16-os nem csodálom ha úgy érzed,h már januárra meglesz,hiszen annyira az elejére vagy kiírva februárba,hogy teljesen megértem :)
Lányok leírná nekem valaki pontosan,hogy mit érez akkor amikor azt mondja,hogy igen neki jóslófájásai vannak?
Olvastam róla de a tapasztalatok többet jelentenek nekem.
Előre is köszönöm.
8as vagyok. köszi a valaszokat,és kérdező bocsi hogy a te kérdésed hasznaltam ki.
Azért irtam ide mert kivancsi voltam azok akik 1honappal hamarabb vannak kiirva hogy állnak a dolgokkal. Hát van akit beelőztem a készülődéssel. Lehet én parázom tul. De olyan érzésem van h 37hetesen megyünk szülni kb. A kiságy és a pelenkázo hianyzik nekem csak. Ruhák megvannak még néhány aproság kell csak,pelus ágynemű,mellszivo cumisüveg..ezeken kivül már csak mosás vasalás van hátra de azt januarra hagyom. Ünnepek alatt inkabb a szobát csinosítom. Meg takaritok. Minden nap......tiszta hülye vok néha. De igy februarra kész leszek szerintem. A korházi cuccot már csak táskába kell rakni meg kipotolni betéttel egyébb aprosaggal. De a nagyja kész. És még csak 27.hetet töltjük ma. Attol is tartok hogy a vége felé nem fogom bírni a párom meg sokat dolgozik és nem akarok idegeskedni hogy ott a dolog megkéne csinalni de én nem tudom...
Kellemes ünnepeket nektek boldog babavárást/készülődést.
8as
Kedves 19-es!
Abszolút nem "használtad ki a kérdésem"!
Hiszen örülök,hogy több mindent tudok meg ha más is kérdez itt mással kapcsolatban.Szerintem nem parázod túl hiszen én is csak 31+2 vagyok de a kiságy a szobában,a babakocsi huzat kimosva,a takarók,pólyahuzatok,pelenka...stb,már nekem is meg van.Talán tényleg annyi,h a kórházi csomagból hiányzik még ez az.A kis ruhákat meg szerintem két ünnep között elkezdem mosni,meg vasalni,mert már most nehezebben megy az állás mint eddig.
Szeretek én is pontos lenni és ezáltal megnyugszom,hogy minden kész,itt most csak már az a problémám,hogy már most nem olyan ütemben tudok dolgozni,mint ahogy elterveztem!
Mindenkinek én is szeretnék Meghitt Karácsonyi Ünnepeket Kívánni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!