Hat hetes terhes vagyok és rosszak a fogaim. Ez baj a terhességre nézve?
Ha gyulladtak, az bizony baj lehet a babára nézve is.
Kell és ajánlott is menni fogorvoshoz, kell a pecsét a kiskönyvbe!
Terhesség alatt nagyon gyakori az ínygyulladás (hormonális okokból), ha amúgy is rosszak a fogaid biztos lehetsz benne, hogy egy pártól búcsút vehetsz.
Nekem is baromi rosszak (az nem kifejezes). Elso terhessegem alatt sem mentem el es most sem fogok. A lanyom makk egeszsegesen szuletett es azota sem volt beteg a megfazason kivul. Ha elmennék akkor a 3/4 fogsoromat kihuznak, mar 3 fogam hianyzik, 3-nak meg tovug van torve a koronaja. En megvarom amig szulok, addig osszegyujtunk annyi penzt hogy altatasban megcsinaljak. Meg egyszer ilyen hentesekhez biztosan nem megyek! mind harom fogamat mas orvos huzta es mindegyik egy vadallat volt, egyiknel el is ajultam annyira fajt az injekciok ellenere is.
Egyebkent meg rendszeresen mosok fogat, szajfertotlenitot is hasznalok de olyan rossz a fogallomanyom hogy a dokik mondtak hogy erdemesebb lenne műre cserelni az osszeset. De sajnos nincs erre 1,5 millio forintom.
Egy szo mint szaz, nyugi semmi baja nem lesz a picinek tole :-)
Nem biztos, hogy a kérdező elhanyagolta a fogait.
Nekem is nagyon rosszak. De én apukámtól örököltem. Tök mindegy, hogy mit csinálok vele, semmi nem jó. Akárhányszor mosom, szájfertőtlenítőt és öblítőt is használok nem segít semmi sem.
2 fogam hiányzik, sokat tömni kellene. De amíg nem fáj és nincs rajta olyan lyuk amit már látok addig nem csináltatom meg. A pénzt még amúgy is gyűjteni kell rá, mert ilyen szemét, sztk-s fogorvoshoz én többet az életben nem megyek. Amit ott az emberrel művelnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!