Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen mértékben készít fel a...

Milyen mértékben készít fel a terhességre a terhes torna?

Figyelt kérdés
Van aki azt tanácsolja hogy kell mert az izmokat erősítem vele, viszont akad aki azt tanácsolja hogy nincs rá semmi szükség.Most mi az igazság? Első babámmal vagyok terhes és a legjobbat szeretném mindkettőnknek!Ott tanítják a helyes légzést a szülésre?
2012. febr. 23. 13:04
 1/2 anonim ***** válasza:
valami támpontot ad a légzéshez. de egy jó szülésznő is elég a szülésnél. nekem megnyugtató volt, hogy tornán megtanultam a légzést. az izmoknak inkább az intimtorna lehet segítségükre.
2012. febr. 23. 13:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Én már két gyermeket szültem, mindkettővel jártam folyamatosan tornázni, csak a 40. héten nem mentem. Megtanították a légzéstechnikát, a megfelelő izmokat fejlesztettük, emellett megtanítottak relaxálni, ami a fájások közt nagyon jó. Nekem sokat segített, eszembe jutottak a tanultak szülés alatt olyannyira, hogy a másodikkal olyan ügyesen vajúdtam, hogy az utolsó percben mentem kórházba. Sokat könnyített a fájdalom elviselésében, hogy tudtam hogyan kell ellazítani a testem.
2012. márc. 1. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!