Piroska és a farkas kérdése:
Másnál is lustálkodós napja van a Kispocaknak?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy miért van az, hogy egyik nap már hajnalban erős rúgásokar érzek, másik nap pedig délután " jelentkezik be" először...másnál is szokott ilyen lenni? és hiába a sok praktika - hideg innivaló, édes étel, hasamhoz tartott zene, stb... - ezekre sosincs reakció, mindig csak akkor mozog, ha ő úgy gondolja... 23-24. hét2013. dec. 13. 12:20
1/5 anonim válasza:
ez ilyen ilyenkor még, erre jó a szivhang figyelö akkor nem kell aggódni. Használtan 5000 Ft, nekem megéri a nyugalmat.
2/5 anonim válasza:
Szia. Én 27 hetes vagyok ikerbabákkal de már második napja elég lustik. Ha apa beszél nekik van egy két erős rúgás de amúgy napközben meg csak pici rúgások, kaparások. Ha nem figyelném lehet észre sem venném.
3/5 anonim válasza:
Nekem éjjel nagyon aktív volt és most is vagy 10 perce rugdal..:)
21 hkm
4/5 anonim válasza:
nekem tegnap volt lusti, ha nem fekszek le és nem teszem a kezem a hasamra még kaparászást se érzek. ma reggel bepótolta. :) 24hk
5/5 anonim válasza:
épp most írtam ki egy kérdést,mert kb 2 napja az én babám is piciket rúg.Lehet ez az idő belassítja őket,már azt hittem velünk van baj...28hkm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!