Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan alakult az együttlétete...

Hogyan alakult az együttlétetek a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
dec. 12. 14:40
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

a szexre gondolsz?

Mind a 2 terhességemnél addig működött, míg el nem kezdett nőni a hasam.

Utána nekem nem ment mert nem éreztem magam szépnek, férjemnek meg azért nem ment, mert nem akart a babának semmilyen formában ártani.

Szülések után ugyan ott folytattuk ahol abbahagytuk.

dec. 12. 14:42
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Hát nálunk most böjt van, pedig a férjem nagyobb igényű mint én. Nem vagyok veszélyeztetett terhes, de elég nehezen viselem. Pont ma kérdeztem a férjemet, hogy mikor szexelünk, mire azt mondta: két hónapra rá, miután a baba megszületett. xD Egyszer azt is megkérdezte, hogy: "De a baba nem fog úgy kipottyanni?"

Jaj mondom, inkább hagyjuk! :D

Amúgy rengeteget szeretget és szoktunk is beszélni erről, hogy mindkettőnknek hiányzik az összebújás, de ez van. Majd bepótoljuk:))

dec. 12. 14:48
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Nekünk sem ment túl jól. Az elején féltünk nehogy baja legyen a babának, vetélés legyen esetleg, a második trimesztertől pedig a libidóm kb a nullával volt egyenlő.
dec. 12. 14:49
 4/10 anonim ***** válasza:
71%

Mi végig csináltuk, nem volt semmi kizáró ok.

A végére lecsökkent a libidóm és heti 1 volt. Amikor már nagyon nagy volt a pocakom, igen kényelmetlen volt. Normálisan nem fértünk egymáshoz. A szülés előtti héten beszéltük meg hogy ez volt az utolsó, mondta is a férjem hogy a gyerek szétnyomta meg én is.

Nekem nem volt ilyen hogy ne érezzem magam szépnek vagy hogy félnék hogy baja lesz a gyereknek, hiszen engedte az orvos.

Viszont hónapról hónapra nehezedett a dolog. A végén nem tudott már rendesen átfogni, félt megfogni nehogy rossz helyen fogjon.

3 hete szültem és féltem mi lesz a lecsökkent libidómmal. Hát az visszatért már az első héten. Olyan jó hogy magához tud húzni rendesen stb… alig várjuk a 6 hét leteltét.

dec. 12. 15:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

12. hétig el voltam tiltva, utána óvatosan lehetett, voltunk is együtt párszor, de egyáltalán nem kívántam, és nem is volt olyan jó, mint egyébként szokott. Az utolsó 2-2.5 hónapban pedig teljesen abbahagytuk. Terhesség előtt bezzeg pont az ellenkezője voltam.

Viszont szerintem vissza fog állni gyorsan, nemsokára letelik a 6 hét szülés után, és már alig várom:D.

dec. 12. 15:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Jól.
dec. 12. 15:31
 7/10 anonim ***** válasza:
55%
Nem volt szex, férjem féltette a babát, hiába nyugtatgattam, hogy az orvos se tiltja, nem lesz baj. De nem akartam ráerőltetni se, így megvártuk, amíg minden téren lehetett újra nemi életet élni. Addigis sokat szeretgetett, gyengéd volt végig velem a terhesség alatt, éreztette, hogy ettől még fontos vagyok neki és szépnek talál. Utána visszatért minden a régi kerékvágásba.
dec. 12. 18:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálunk minden ugyanúgy működött mint előtte,az egész várandósság alatt.
dec. 12. 22:43
 9/10 anonim ***** válasza:
2-3 naponta volt végig a terhesség alatt.
dec. 12. 23:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Várandósság alatt semmi, utána két hónappal próbálkoztunk, kétszer is, de nagyon fájt, így abbahagytuk. A hormonok miatt volt ez, hat hónappal a szülés után simán ment már.
dec. 13. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!