Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan alakult az együttlétete...

Hogyan alakult az együttlétetek a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
ma 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:

a szexre gondolsz?

Mind a 2 terhességemnél addig működött, míg el nem kezdett nőni a hasam.

Utána nekem nem ment mert nem éreztem magam szépnek, férjemnek meg azért nem ment, mert nem akart a babának semmilyen formában ártani.

Szülések után ugyan ott folytattuk ahol abbahagytuk.

ma 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát nálunk most böjt van, pedig a férjem nagyobb igényű mint én. Nem vagyok veszélyeztetett terhes, de elég nehezen viselem. Pont ma kérdeztem a férjemet, hogy mikor szexelünk, mire azt mondta: két hónapra rá, miután a baba megszületett. xD Egyszer azt is megkérdezte, hogy: "De a baba nem fog úgy kipottyanni?"

Jaj mondom, inkább hagyjuk! :D

Amúgy rengeteget szeretget és szoktunk is beszélni erről, hogy mindkettőnknek hiányzik az összebújás, de ez van. Majd bepótoljuk:))

ma 14:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk sem ment túl jól. Az elején féltünk nehogy baja legyen a babának, vetélés legyen esetleg, a második trimesztertől pedig a libidóm kb a nullával volt egyenlő.
ma 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi végig csináltuk, nem volt semmi kizáró ok.

A végére lecsökkent a libidóm és heti 1 volt. Amikor már nagyon nagy volt a pocakom, igen kényelmetlen volt. Normálisan nem fértünk egymáshoz. A szülés előtti héten beszéltük meg hogy ez volt az utolsó, mondta is a férjem hogy a gyerek szétnyomta meg én is.

Nekem nem volt ilyen hogy ne érezzem magam szépnek vagy hogy félnék hogy baja lesz a gyereknek, hiszen engedte az orvos.

Viszont hónapról hónapra nehezedett a dolog. A végén nem tudott már rendesen átfogni, félt megfogni nehogy rossz helyen fogjon.

3 hete szültem és féltem mi lesz a lecsökkent libidómmal. Hát az visszatért már az első héten. Olyan jó hogy magához tud húzni rendesen stb… alig várjuk a 6 hét leteltét.

ma 15:07
 5/6 anonim ***** válasza:

12. hétig el voltam tiltva, utána óvatosan lehetett, voltunk is együtt párszor, de egyáltalán nem kívántam, és nem is volt olyan jó, mint egyébként szokott. Az utolsó 2-2.5 hónapban pedig teljesen abbahagytuk. Terhesség előtt bezzeg pont az ellenkezője voltam.

Viszont szerintem vissza fog állni gyorsan, nemsokára letelik a 6 hét szülés után, és már alig várom:D.

ma 15:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Jól.
ma 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!