Akiknek a terhesség elején hanyagolniuk kellett az együttléteket!?
Figyelt kérdés
Meddig voltatok "eltiltva" és miért? Semmilyen formában nem szerezhettetek egymásnak örömöt? Úgy értem az orgazmus volt tiltólistán vagy maga az együttlét?2012. okt. 16. 16:24
1/3 anonim válasza:
Először egy hematóma miatt voltunk eltiltva, aztán meg a lepény elérte a méhszájat...ekkor nem lehetett méh összehúzódásom sem...amióta lepény jó helyen tapad "csak" a hagyományos házasélet van tiltva...(megrövidült méhnyak+külső méhszáj nyitva)
35 hkm
2/3 anonim válasza:
Az első terhességemnél a 7.-ik héttől barnáztam, 14.-ik hétig voltam eltiltva a páromtól teljes mértékben, se orgazmus se együttlét. Persze neki nem volt tiltva, csak én maradtam hoppon:-)
3/3 anonim válasza:
Szia! A 8. héten barnáztam meg nagyon erős görcseim voltak, a 16. héten szintúgy szóval az elejétől kezdve tilalom van. Néha elég nehéz:-( 28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!