Akinek terhesség elején egész napos hányingere volt, mikorra csökkent és mult el?
Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 11:14
1/9 anonim válasza:
Szia! Nekem elég sokáig a 17. hétig tartott, ott mintha elvágták volna. Elég sokat is fogytam addig mert ami lement az is csak nagyon erőltetve. De ez egyénileg változó. Van akinek előbb elmúlik valaki meg végig szenvedi vele a terhességet. 28hkm
2/9 anonim válasza:
Nekem 12-13. hét után múlt el. Előtte fogytam sokat én is.
33hkm
3/9 anonim válasza:
7. héttől kb a 16. hétig tartott. sokat hánytam is.
4/9 anonim válasza:
Első babánál 13.héten elvágták, másodiknál kb 17-18.héten, bár akkorra enyhült azért.
5/9 anonim válasza:
1. 18.hét
2. 16.hét (1-2. terhesség extrém hányással párosult)
3. 13.hét erős hányinger kevesebb hányás..
Kitartás!
6/9 anonim válasza:
Nekem kb az 5.-6. héttől kezdődött,akkor elég erős hányingereim vannak..k 2-3 hete enyhültek,de még most sem hagytak el..ma vagyok pont 11 hetes :)
7/9 anonim válasza:
Jav.: nem vannak,hanem voltak :)
8/9 anonim válasza:
Nekem most a harmadikkal a 13. Héten múlt el, addig nem igazán tudtam enni. Hányni nem hánytam, csak az egész napos hányinger:-(
9/9 anonim válasza:
18. hét körülmult el!Annyira rosszul voltam egész nap hogy állandoan feküdnöm kellett csak akkor volt jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!