Ez lesz az egész terhesség alatt?
Figyelt kérdés
10+2 hetes vagyok és fáj-görcsöl-feszít a méhem, itt szorít a gatya-ott szorít, lecsúszík, úgy nem jó, felhúzom, úgy sem jó... 1 hete van ez és kezdem unni. Gondolom nyúlnak a szövetek-izmok stb... Elmúlik majd valamikor vagy szokjak hozzá?2012. szept. 10. 15:42
1/3 anonim válasza:
Gondolom ez, nekem is így kezdődött, most a 24. Hétben vagyok, de egyre rosszabb. Már az alvás is kezd kényelmetlenné válbi, de hidd el fölösleges ezen agyalni, úgy is végig kellbcsinálni, mellesleg megéri! :) Boldog babaváràst! :)
2/3 anonim válasza:
Szokj hozzá, mert ettől csak sokkal rosszabb lesz! Engem már pl a melltartó, sőt a bugyi is idegesít magamon, nemhogy a ruha...
31 hkm
3/3 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, hogy megéri, de nem gondoltam, hogy már az elején is "macerás" amíg nincs rendes pocak. A babáért bármit, csak kár hogy néha elrontja a kedvem a hasfájás... :(
2012. szept. 10. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!