Valaki segítsen ezt megérteni mert senki nem tud egy értelmes választ adni! Terhesség kora..?!
Június 12-én volt az utolsó menstruációm első napja. 18-án utaztam ki a páromhoz, júli2-ig és azon a hètvégén alhasi szúró fájdalmat éreztem. Július 9-én pozitívat teszteltem. Elmentem orvoshoz ahol megerősítették hogy akkor márc. 19-e a szülési dátum.
A 12.heti uh 12+1 napos voltam, de méretek alapján 13+0 … de így sehogy nem jön ki a fogamzás dátuma … valaki elmagyarázná akkor mikor is sikerülhetett a megtermékenyítés? Általában 26-27 napos volt a ciklusom
Válaszotokat előre is köszönöm
A 12.hét után más ütemben nőnek a babák. Nem viccből vannak kisebb nagyobb babák.
Nekünk is fix az együttlét napja, még is nagyobb a baba. Ne aggódj ezen :) 12+2-nél mentem uh-ra és 13+0ra mérték. De ilyenkor több méret átlaga alpján nézik.
12. hét után már tényleg nem egyformán nőnek, plusz ennyi eltérés mérési hiba is lehet egy 12+1 és egy 13+0 magzat között miliméterek a különbségek.
Teljesen kijön a matek, valamikor a június 24-edikei héten lehetett ovulációd. (de amúgy is kijönne, mert azt írtad 18-adikától ott voltál...)
A szurkálás meg nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!