Aki vizesedik? 32 hetes vagyok és iszonyatosan vizes.
Nekem azt mondta a védőnő, tartsak egy gyümölcsnapot sok víz ivásával, ha vizesedek, az jól beindítja a szervezetet.
Ha van olyan nap, amikor nem kell csinálnod semmit, tudsz pihenni otthon, akkor próbáld ki.
Orvosok nem igazán szoktak ezzel foglalkozni, amíg nem társul hozzá valamilyen rossz laborérték, magas vérnyomás vagy fehérje a vizeletben. Vízhajtókat, gyóygteákat nem szabad szedni, mert a magzatvízet is hajtják. Én 20 kilót hiztam 3 hét alatt a 35. héttől: tokám nőtt, a gyűrűm beleépült az ujjamba és csak egy szétvágott tornacipő jött a lábamra, mert a papucs se.
Annyit tudsz tenni, hogy mozogsz (pl. fél óra kilépősebb séta, akkor is, ha fáj a talpad), vénás torna, lábpolcolás, kerülöd a sót (ásványvízben is) és a fűszereket, és tartasz heti egy almanapot (amikor csak azt eszel). És mindenképp menj el még az ünnepek előtt vérvételre háziorvoshoz, vérnyomás meg pisitesztre pedig a védőnőhöz.
Köszönöm szépen a válaszokat. Hetente járok a védőnőhöz,mert a háziorvos így rendelte a toxémia miatt,de hála az égnek a vizesedésen kívül más nem utal rá. Vérnyomásom majdnem el múlik és a vizelettel is rendben vagyok.Nincs fehérje meg semmi. Jövő kedden megyek vérvételre meg uh-ra a 32 hetesre. Csak gondoltam van valami ötlet mert nagyon szenvedek sokszor.
Kedves első. A láb zsibbadás és a kar görcsölés pont a víztől van. Te is pihenj sokat ha tudsz. Én annyit nem tudok itt a háztartás+ férj + 3 gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!