Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Se. Gitsegeteket kernem,...

Se. Gitsegeteket kernem, iszonyatosan beteg vagyok 7. hete es nem mulik,4 het mulva csaszarral szulok?

Figyelt kérdés

Kezdodott borzaszto mellkasfajdalommal, hurutos kohogessel. Aztan mindenfele kohogesen atestem, szaraz, ugatos, fullasztos... Aztan a torkom szetszakadt. Utana az arcom, teli van valadekkal a fejem!!! Tusszogok, neha hanyasig kohogok. Az orromon nem kapok levegot, nem erzek illatokat, izeket. Csak a szamon tudok levegot venni.

Amiket eddig hasznaltam:

- Stodal 2 uveg

- Augmentin 875 egy doboz

- Sinecod ejszakara

- Mellkaskenőcs

- Izlandi zuzmó

- Elixirium

- Acc

- C-vitamin

Amit most hasznalok:

- Fluimucin (állitolag jobb mint az Acc)

- C-vitamin

- Sterimar

- Nasopax estére (orvos mondta)

- Vigantol csepp

- Calcium

Nektek van alami otletetek, mi a francot csinalhatnek, ami tuti bevalik?

Ha nem mulik mi lesz igy??!

Koszonom

2013. nov. 20. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Holnap szépen menj be az ügyeletre, az I-es Női Klinikára, ott kérj segítséget.
2013. nov. 20. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
nyilvn egy nögyogyàsz többet tudna mondani.és addigra simàn meg is gyogyulhatsz
2013. nov. 20. 20:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezeket háziorvos, nőgyógyász es a lanyom gyerekorvosa ajanlotta. Nem pestiek vagyunk... :( holnap megyek Nst-re es Uh-ra, beszelek a dokimmal!
2013. nov. 20. 20:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem a kakukkfű tea vált be, nődokim mondta és naponta 2x ittam fél litert. Nagyon hamar javult az állapotom.
2013. nov. 20. 20:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Kamillateával gőzölj ! Napi többször.
2013. nov. 20. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Én szoptatás miatt nem tudtam gyógyszert szedni, és hónapokig köhögtem, de annyira, hogy már attól tartottam, hogy kórházban fogok kikötni. Az utolsó dolog, amiben abszolút nem hittem, és már csak végsö elkeseredésemben, próbáltam ki, a sóinhalátor. Álmomban nem

gondoltam volna, hogy egy ilyen egyszerü dolog fogja megoldani a problémámat, de két hét alatt teljesen elmúlt a fullasztó köhögésem, szépen feloldotta a trutyit, és elmúlt napi kb. 15 perces használattól. Elötte én is mindent próbáltam, Stodal, 5 üveg lándzsás útifü, hagyma tea, kamillás inhalálás, és semmi nem segített, már totál ki voltam merülve a köhögéstöl, mindenem fájt, éjjel nem aludtam, nagyon durva volt. A doktornõ azt mondta, hagyjam abba a szoptatást, mert különben nem tud rá adni semmit.

Végül a férjrm vett egy ilyen top shopos sópipát.

7 ezer forint volt, szóval jó drága, de használt.

Viszont, ha magas a vérnyomásod, akkor nem szabad használni!

2013. nov. 20. 21:10
 7/7 anonim ***** válasza:
2 hete ugatok, mindenféle állapotban. Tegnap vettem bronhaalis heelt, mára már nyoma sincs a köhögésnek!!!
2013. nov. 21. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!