Munkahelyen hogy kell vagy szokás bejelenteni a nagy hírt?
Ja, és akármilyen családias egy cég, ne felejtsük el, hogy a munkahelyi etikettet illik mindig betartani.
A főnök is haverkodhat, de tessék belegondolni, hogy mennyire lenne barátságos egy "ááá, nincs kedvem ma dolgozni, ne nyaggass ma" - addig tartan a jópofizás.
Hidd el, a tényleges becsület kitelhet, ha nagyon bizalmaskodóra veszi valaki. Ne kockáztass.
Hát nem tudom, akkor én vagyok az ellenpélda. Én nagy multinál dolgozok, de az osztály ahol vagyok családias, és nálunk MINDEN kismama a közös meetingeken és huddlékon jelentette be, én is :) Szerintem ez egy jófej, kedves húzás tőled, ha így jelented be, és nem egyenként félrehívva, suttogva mondod el. Nálunk nem szégyen babát várni, mint mondtam családias a hangulat, és kifejezetten rosszul vennék a kollegák ha pletykából értesülnének róla...
Te ismered a munkahelyed, nálunk ez a szokás ahogy Te szeretted volna, ha tudod hogy jól fognak reagálni akkor bátran jelentsd be. Ha meg olyanok hogy rosszul reagálnának akkor csak ismered őket ennyire, akkor ne így tégy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!