Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy befordult a babám?

Lehet, hogy befordult a babám?

Figyelt kérdés

30 hetes terhes vagyok. Eddig far fekvésű volt a babám, de ma délután egyik oldalt nagyon feszül és eléggé kellemenetlen is plusz kifeszíti magát lehet, hogy tényleg fordul?

De nagyon sokat mocorog , szinte éjjel nappal.

Volt valaki így?

Amúgy holnap megyek a 30 hetes uh-ra.

2013. dec. 11. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is 30 hetes vagyok és múlt héten észrevettem, hogy nagyon lentről érzem a baba csuklását. Egészen a szeméremcsontomnál. Az is fura volt, hogy közvetlenül a mellkasom alatt kezdtem el érezni a rúgásokat. Én hétfőn voltam az uh-n és láss csodát! Tényleg befordult.
2013. dec. 11. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Jah és azóta többször fáj a gyomrom, mert rugdossa a baba :-) Kíváncsi leszek, neked befordult-e. :-)
2013. dec. 11. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem szombaton még faros volt, a tegnapi 4D-s uh-n pedig már fejjel lefelé. :)

Nem éreztem semmi különöset, csak az volt a furcsa, hogy mintha fent rugdalt volna, még mondtam is a barátnőmnek, hogy lehet, hogy befordult.

28+3

2013. dec. 11. 20:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod!

A csuklást én ugyan ott érzem mint eddig, de a mellkasom alatt rugdos közvetlen nekem is, a gyomrom az 20.héttől fáj.Remélem tényleg befordul, mert nem szeretnék császárral szülni :)

Majd megírom, hogy végül hogyan fekszik :)

Boldog baba várást :)

2013. dec. 11. 20:34
 5/7 A kérdező kommentje:

Sajnos nem fordult be, még most is faros a babám :(

De sajnos más baj is lett nekem.

De köszönöm a válaszokat

2013. dec. 12. 19:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Remélem nincs komoly baj! Minden jót nektek!
2013. dec. 12. 19:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, és én is remélem, hogy nem lesz semmi komoly.

Itt a link amit ma tettem fel kérdést ezzel kapcsolatban.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2013. dec. 12. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!