Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes terhes vagyok, két...

27 hetes terhes vagyok, két napja befordult a babám, szerintetek az normális, hogy azóta érzem alulról, hogy ott a feje?

Figyelt kérdés
Olyan érzés amikor jövök megyek,mintha a gátamban nyomódna lefele. Ha kézzel megnyomom a gátamat fájdalmat érzek. Voltam dokinál kicsit megrövidült a méhszáj cx 2000.
2013. okt. 24. 08:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát jó korán befordult, nagyon vigyázz magadra!!! Ha befordult, akkor nyilván nyom ott lent mindent. A doki javasolta a pihenést? Remélem nem dolgozol már!
2013. okt. 24. 09:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem nem dolgozok,itthon vagyok az elejétòl mert lombik bébi. Két hét múlva kell mennem kontrollra,addig pihi. Nem görcsölök,nem keményedek. Igazából nem is értem miért rövidült le a méhnyak.
2013. okt. 24. 10:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez nem probléma. Befordulnak, kifordulnak. Majd kijön onnan.
2013. okt. 24. 10:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Gondolom még foroghat,de hogy ezt ennyire érzem mármint a fejét ez fura. Olyan mintha a csontjaimat feszítené szét.
2013. okt. 24. 10:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, nyilván nem probléma, míg ki nem akar jönni :) Azért csak pihenj sokat és vigyázz magatokra :)

1-es voltam :)

2013. okt. 24. 11:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 24. 11:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Az enyém is befordult 25 hetesen és imádja a fejét emelgetni vagy a nyakát nyújtogatni, nem tudom melyiket :)
2013. okt. 24. 12:28
 8/8 anonim ***** válasza:
lányom 28.héten bfordlt és ugy is maradt kirt nap előrr3al született
2013. okt. 24. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!