28 hetesen, babám jóval a köldököm felett rugdos és állandó pisiingerem van. Lehet befordult?
Hátőőő, nekem 28 hetesen mondta a doki, hogy befordult már, és hogy innen már nem nagyon mozog el. Aszonta azért, mert nehéz a fejük és ha már fejjel lefelé vannak, a gravitációnak köszönhetően már nagyon nehezen fordulnának vissza, szóval ha neked befordult, akkor valószínű, hogy úgy is marad. De igazából ezt te nem érzed. Én pl végig azt hittem, hogy a buksiját nyomja ki a köldököm mellett, és amikor az UH-t csinálta a doki, akkor közölte, hogy ott a térde, én meg így: miiiiiiiii? Szóval tutira csak akkor fogod tudni, ha UH-n is látszik, hogy a szeméremcsontod felett van a bucija. :D
30 hkm
Én sem érzem, hogy mikor hogy mozog, csak a rúgásokat figyelem, hogy éppen hol rugdosódik.
Jövő héten megyek a 30 hetes uh-ra, ott minden kiderül. :)
Boldog babavárást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!