Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes kismamik milyen...

10 hetes kismamik milyen tüneteitek vannak?

Figyelt kérdés

Én nekem naon keevés rosszul létem volt. 10 hetes vagyok és a mellem fájdogál picit. de a derekam hat az naon,néha felsem tudok ülni. Állandoan pisilnem kell..

Ti hogy vagytok??

2013. dec. 10. 19:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Helló :)

Nekem a napokban enyhülnek a kb három hete tartó rosszullétek. Szerencsére nem fáj semmim,annyi hogy a napi háromszori étkezés meg kell legyen, mert korában el voltam egész nap egy reggelivel, most délben már éhen tudnék halni. :)

Holnap megyek először a védőnőhöz.

2013. dec. 10. 19:19
 2/11 A kérdező kommentje:
hát én nekem állandóan mindjárt éhen halok érzésem van... :)
2013. dec. 10. 19:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem az első terhességemnél az ég világon semmi bajom nem volt, kisfiú lett. A másodiknál nagyon enyhe hányinger, ami a 7-8 hét után elmúlt, kislány lett. Most 10 hetes vagyok a 3. babánkkal akit nem tudom még milyen nemű lesz, reggel egy kis enyhe hányingerem van de este amikor lefekszem olyan hányinger jön rám, hogy csak ülve tudok elaludni.
2013. dec. 10. 19:46
 4/11 anonim ***** válasza:

Én is megúsztam 1-2 nap émelygéssel. Most, jelenleg 10 hetesen elmondhatom, hogy semmiféle tünetem nincs. A mellem meg van duzzadva, de nem fáj. A napokban fájt a farcsontomnál, de az a rossz testtartás miatt volt. Illetve ami még jellemző, hogy naponta 1x-2x belenyilallik a hasamba a fájdalom, de csak pár másodpercre. Ilyenkor iszok egy magnéziumot, de van, hogy csak jelez a szervezetem, hogy jobban fel kellene öltöznöm. A szagundorom is múlóban van.

Kezd alakulni a pocakom is.

2013. dec. 10. 21:16
 5/11 A kérdező kommentje:
én nekem is látszik mar a hasam. Mivel első baba lesz tippem sincs h fiú vagy lány lesz.
2013. dec. 11. 09:33
 6/11 anonim ***** válasza:
nekem is most kezdenek múlni a 10. hét második felében a tünetek. Émelygés minimálisan, és inkább esténként volt, hányás abszolút nem. A gyomorégés kínzott heteken keresztül, salvus kúrával tudtam javítani rajta. Ezen felül volt még: nagy étvágy, undor az ételek 60%-ától, szagérzékenység, füldugulás, puffadás, kis hasfájás, sírós hangulat :)
2013. dec. 17. 12:51
 7/11 anonim ***** válasza:
ja és még: derékfájás mellfeszülés, utóbbi főleg esténként. És én is majdnem ülve alszom, igaz, nekem a gyomorégés miatt javasolták.
2013. dec. 17. 12:52
 8/11 A kérdező kommentje:
nekem annyira furi h. a mell feszülés és a derékfájáson kivül szinte semmi tünetem. ha nem láttam volna uh on ah.nő a pici nem tudnám h.terhes vagyok
2013. dec. 17. 13:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Kb. az 5-6. héttől folyamatos rosszulléteim vannak. Néha már teljesen elviselhetetlen és azt mondom, hogy én ezt már nem bírom tovább.

Nekem is meg kell lenni a minimum 3 étkezésnek, de igazából fél óránként ennem kell mert éhség érzetem van (de nem mindig vagyok éhes) a fejem az iszonyatosan elkezd fájni, már szinte gyötör, szédülök és rám jön a hányinger/hányás. Van olyan nap, mikor semmi sem marad meg bennem. Nagyon remélem, ha letelik ez a 3 hónap elmúlnak, mert ez elviselhetetlen.

2013. dec. 17. 13:13
 10/11 A kérdező kommentje:
jujj szegény. ahhoz képest jol birod. az éhség érzet nálam is volt. szinte fél oránként ennem kellett mert belefájdult a fejem ha nem ettem. de már elmúlt. remélem neked is enyhül majd a rosszul léted naon hamar...
2013. dec. 17. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!