10 hetes kismamik milyen tüneteitek vannak?
Én nekem naon keevés rosszul létem volt. 10 hetes vagyok és a mellem fájdogál picit. de a derekam hat az naon,néha felsem tudok ülni. Állandoan pisilnem kell..
Ti hogy vagytok??
Helló :)
Nekem a napokban enyhülnek a kb három hete tartó rosszullétek. Szerencsére nem fáj semmim,annyi hogy a napi háromszori étkezés meg kell legyen, mert korában el voltam egész nap egy reggelivel, most délben már éhen tudnék halni. :)
Holnap megyek először a védőnőhöz.
Én is megúsztam 1-2 nap émelygéssel. Most, jelenleg 10 hetesen elmondhatom, hogy semmiféle tünetem nincs. A mellem meg van duzzadva, de nem fáj. A napokban fájt a farcsontomnál, de az a rossz testtartás miatt volt. Illetve ami még jellemző, hogy naponta 1x-2x belenyilallik a hasamba a fájdalom, de csak pár másodpercre. Ilyenkor iszok egy magnéziumot, de van, hogy csak jelez a szervezetem, hogy jobban fel kellene öltöznöm. A szagundorom is múlóban van.
Kezd alakulni a pocakom is.
Kb. az 5-6. héttől folyamatos rosszulléteim vannak. Néha már teljesen elviselhetetlen és azt mondom, hogy én ezt már nem bírom tovább.
Nekem is meg kell lenni a minimum 3 étkezésnek, de igazából fél óránként ennem kell mert éhség érzetem van (de nem mindig vagyok éhes) a fejem az iszonyatosan elkezd fájni, már szinte gyötör, szédülök és rám jön a hányinger/hányás. Van olyan nap, mikor semmi sem marad meg bennem. Nagyon remélem, ha letelik ez a 3 hónap elmúlnak, mert ez elviselhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!