Volt veletek uh-n a párotok?
Figyelt kérdés
Jár veletek a nöiorvoshoz, én ahányszor ott ülök a vároteremben mindig anyucival ott ül apuci, olyankor a sírni lenne kedvem. Az én párom külföldön dolgozik, soha nem volt velem...2013. dec. 10. 15:52
1/29 anonim válasza:
szia ha el tud kisérni el jön velem vagy ha végez a munka helyen és én még a dokira várok akkor oda jön, de volt már olyan is hogy mamám kisért vagy anyukám sőt sogornőm is :P de sokszor egyedül megyek.ha tud valaki jönni akkor szeretem ha nem egyedül ülök ott és várok.
2/29 anonim válasza:
Ha volt rá ideje akkor eljött. De az csak pár alkalom volt a 3 terhesség alatt.
3/29 anonim válasza:
2 terhességem alatt 2x volt velem. Sajnos olyan a munkája, hogy nem tudott mellettem ülni állandóan. De egyébként ha megtehette volna sem hívtam volna mindig magammal. Csak 2-3 alkalommal max.
4/29 anonim válasza:
én a 29.hétben vagyok,eddig kétszer jött velem a nőgyógyászhoz.4d-re mindig jön,mert az ugye nagy élmény.vérvételre meg eddig mindig jött egyszer pedig a barátnőm.(félek,hogy elájulok,és így jobb hogy ott van valaki)
a vizsgálatok általában munkaidőben vannak,szerintem nem sok apuka tud ennyit hiányozni a munkahelyéről.
próbáld meg ezt a dolgot nem magadra venni.nem attól lesz valaki jó apa ha ott van minden egyes vizsgálaton.
5/29 anonim válasza:
Akkor még olyan munkája volt,hogy simán elengedték,amikor kérte.5hetesn jött velem az első uh-ra,aztán 8hetesen is,utána 17 hetesen mentünk 4D-re.
Viszont a szülésnél lehet,hogy nem lesz itthon :/ Egy hónapja ő is külföldön dolgozik,januárban érkezik a kisfiúnk.
6/29 anonim válasza:
egy kivételével mindegyiken ott volt
7/29 anonim válasza:
Minden ultrahangon ott volt. Olyan volt a munkája, hogy bármikor el tudott jönni, maximum várakozás közben telefonált párszor.
8/29 anonim válasza:
Igen, ki nem hagyna egyet sem, nekem jól esik, hogy ott van, neki meg fontos, hogy tudjon mindenről.
9/29 gabszem válasza:
UH-ra mindig eljött, mert az nagyon érdekes volt neki is. Nődokihoz ritkán, ha igen akkor is megvárt az autóban.
10/29 anonim válasza:
A nagyobbik gyereknél majdnem mindig ott volt, a kicsinél meg a nagyot pesztrálta, amíg én mentem. Egyedül a 4d-s uh-on volt ott akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!