Pocak 12. hétben?

Figyelt kérdés
Szerintetek csak az úszógumim lehet most még meg, vagy már láthatok kis puklit a hasamon? Nekem ma feltűnt, mintha a hasam alsó részénél kis pukli lenne.
2013. dec. 9. 16:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Puffadás vagy egyéb belső szerv. A méh csak a 16. héttől lép ki a kismedencéből.
2013. dec. 9. 16:57
 2/11 anonim ***** válasza:

Én 49 kilóval kezdtem a terhességet, vékony voltam nagyon, így nekem már a 12. héten elég látványos pocakom volt.

De ha van súlyfelesleg a hasadon, akkor szerintem még nem a babás pocak látszik, bár ez alkati kérdés is.

2013. dec. 9. 17:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia, én 39 kg-mal kezdtem a terhességet, a 12.-13. hétig puffadtam. Látványosan a 22. hét után lett pocakom. De nálunk első baba. Boldog babavárást! :)
2013. dec. 9. 17:32
 4/11 anonim válasza:
39kg??? Hány éves vagy?
2013. dec. 9. 18:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy kis pocak már 12 hetesen is, 13 hetesen a szomszéd már rákérdezett hogy ugye baba lesz. Én is vékonyan kezdtem.
2013. dec. 9. 19:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Magamon is láttam, de rájöttem, hogy a terhesség miatt rém hülyén híztam. Mintha malteroslapáttal rácsaptak volna egy fél kg zsírt a köldököm köré.

Soha nem híztam így, csak most. Máshová nem szedtem fel. Viszont a zsírpukli miatt (nem úszógumi, pukli!!) rögtön nagyobbnak látszott a hasam.

A pocak az lesz, amikor a szeméremcsont fölött is domborodik már.

2013. dec. 9. 19:42
 7/11 anonim ***** válasza:
A 4-es válaszolónak üzenném: 25.
2013. dec. 9. 20:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem akkortájt nagyobb volt mint kesobb!borzalmasan puffadtam, reggel nem volt hasam csak miutan ettem-ittam

De nem vette eszre senki. Magas vagyok es vekony, de szeles a csipom.nagyon sokaig egyaltalan nem latszott a hasam, kb 30. Hettol lattak azok akik nem tudtak! Kb 25 hetig lapos volt a hasam mint a Vasalodeszka

2013. dec. 10. 00:26
 9/11 anonim ***** válasza:

8-as vagyok veletlen elkuldtem.

A 25 het utan kezdett domborodni de feloltozve csak 30 het utan latszott.

4 kilos babam lett :-) vegig a regi ruhaimat hordtam, semmit nem kellett vennem.

Szerintem a te mostani pocakod is elmulik :-) aztan majd jon az igazi pocak

2013. dec. 10. 00:30
 10/11 anonim ***** válasza:
szia. én lassan 13 hetes leszek, 55 kg-val kezdtem, most vagyok 56-57 kg. Rajtam bizony már látszik rendesen,pedig első baba, mondjuk volt 4 komoly hasi műtétem korábban, szerintem már a hasfalam nem olyan erős, talán azért látszódik jobban.
2013. dec. 10. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!