Pocak 12. hétben?
Én 49 kilóval kezdtem a terhességet, vékony voltam nagyon, így nekem már a 12. héten elég látványos pocakom volt.
De ha van súlyfelesleg a hasadon, akkor szerintem még nem a babás pocak látszik, bár ez alkati kérdés is.
Magamon is láttam, de rájöttem, hogy a terhesség miatt rém hülyén híztam. Mintha malteroslapáttal rácsaptak volna egy fél kg zsírt a köldököm köré.
Soha nem híztam így, csak most. Máshová nem szedtem fel. Viszont a zsírpukli miatt (nem úszógumi, pukli!!) rögtön nagyobbnak látszott a hasam.
A pocak az lesz, amikor a szeméremcsont fölött is domborodik már.
Nekem akkortájt nagyobb volt mint kesobb!borzalmasan puffadtam, reggel nem volt hasam csak miutan ettem-ittam
De nem vette eszre senki. Magas vagyok es vekony, de szeles a csipom.nagyon sokaig egyaltalan nem latszott a hasam, kb 30. Hettol lattak azok akik nem tudtak! Kb 25 hetig lapos volt a hasam mint a Vasalodeszka
8-as vagyok veletlen elkuldtem.
A 25 het utan kezdett domborodni de feloltozve csak 30 het utan latszott.
4 kilos babam lett :-) vegig a regi ruhaimat hordtam, semmit nem kellett vennem.
Szerintem a te mostani pocakod is elmulik :-) aztan majd jon az igazi pocak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!