Terhesség utolsó két hetében át tud fordulni a baba
fejfekvésből haránt vagy farfekvésbe?
Figyelt kérdés
Tegnap babám olyan hiperaktív lett a pocakomban, hogy azt hittem, menten megszülök. Nem tudom, mi történt, egyszerűen nem tudtam lenyugtatni. Éppen barátokhoz indultunk délután, de vissza kellett fordulnom, csak azt éreztem, le kell feküdnöm. A baba egész délután fészkelődött, nyomta magát, forgolódott, olyan aktív volt, azt hittem, kilöki magát a gyerek. Azóta normális mozgásokat érzek, de félek, kimozdult a feje és átfordult harántfekvésbe. Mitől lehetett ennyire hiperaktív? Történt már veletek ilyen? 38 hetes km
2009. nov. 23. 08:38
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy átfordult, bár nem lehetetlen, de ennek az esélye igazán kicsi. Nem ettél esetleg valamit amit eddig nem?
2009. nov. 23. 08:40
2/9 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy visszafordul ilyenkor. Annyira kicsi odabent a hely, hogy meg tud fordulni. Ha nyugtalanít a dolog, nézesd meg a dokiddal, külső vizsgálattal meg tudja nézni, hogyan fekszik.
2009. nov. 23. 08:41
3/9 A kérdező kommentje:
Nem, az a fura, hogy semmi olyasmit nem ettem, nem idegeskedtem. Ülni nem nagyon tudtam már az utóbbi napokban, mert már nagyon éreztem a kis fejét, de tegnap óta nincs ilyen gondom. Én is úgy tudtam, ez már nem fordulhat elő, nem tudom, mi lehetett ez. Szerdán kell orvoshoz mennem, de lehet, csináltatok ma egy UH-t, de legalábbis megvizsgáltatom magam. Köszi a válaszokat!
2009. nov. 23. 08:43
4/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy átfordult, de nem lehetetlen. Ha medence végű fekvésből még az utolsó pillanatban is átfordulhat, akkor ez vissza is igaz, de nagyon kicsi az esély rá.
De az uh-n úgyis megmondják. Szerintem maradt fejvégű.
Szép szülést!
2009. nov. 23. 08:46
5/9 anonim válasza:
Nem nagyon tud már nagyon forgolódni, inkább csak nyomkodja magát. Nekem ugyan ez 2 napja, annyira feszít és nyom. kevés a hely. Hamarosan ki akar jönni. :)
39km
2009. nov. 23. 09:25
6/9 anonim válasza:
Én nem most éjszaka, hanem előtte való éjszaka nem nagyon aludtam, nekünk még kisebb a babánk, de egész éjjel forgolódott. Ha el is aludtam vele álmodtam, biztos azért, hogy akkor is éreztem, hogy nagyon helyezkedik. Én is azon gondolkoztam, hogy mit ettem, mitől lehetett. De tegnap olyan hülye hangulatom is volt. Eddig nekem is lent volt a kis buksija hetek óta, most nem tudok rájönni, hogy mi merre lehet.
28+5 hetes
Könnyű szülés és boldog babázást kívánok nektek!
2009. nov. 23. 10:01
7/9 anonim válasza:
Egész biztos, hogy nem fordult át, olyankor már egyáltalán nincs helye.
Én 33 hetesen voltam 4D-s uh.-on és már akkor be volt állva fejjel lefelé a baba. Én kérdeztem a dokit, hogy változhat-e még később ez a helyzet, azt mondta, hogy nem, mert nincs már annyi hely, hogy forogni tudjon.
35 km
2009. nov. 23. 10:15
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nektek és boldog babavárást, és könnyű, gyors szülést kívánok :-)
2009. nov. 23. 10:17
9/9 anonim válasza:
Az én kisfiam a 37.héten! fordult vissza fejvégű fekvésből lábtartásos farfekvésbe. Többek között emiatt lett császár. De azt mondták az orvosok, ez nagyon ritka eset. De ilyen is van!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!