8+4 hetes vagyok, és a vérvizsgálatnál,6,5 lett a cukrom. Ilyenkor mi történik?
Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 18:17
11/13 anonim válasza:
Nézd, én nem akarlak ijesztgetni, de a védőnő nem biztos, hogy különösebben ért ehhez. Egészséges embernél az éhgyomri vércukor akkor sem megy 6 fölé, ha előtte éjfélkor megeszik 20 krémest, mert a hasnyálmirigy mindig annyi inzulint termel, amennyire szükség van. Ha neked már az éhgyomri cukrod magasabb a megengedettnél, akkor ki tudja napközben mennyi. Jó lenne megmérni, mert ha rossz, akkor ez azonnali kezelést igényel.
13/13 A kérdező kommentje:
Voltam a háziorvosnál, ő annyit mondott, hogy próbáljak diétázni, hogy fogyjak egy kicsit, mert az a gond. Ott megmérték, 6,1 volt, azt mondta, hogy az jó (előtte megkérdezte, hogy mikor ettem utoljára). Holnap megyek nődokihoz is, majd ő is nyilván mond rá valamit. Köszi a válaszokat.
2013. dec. 12. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!