Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8+4 hetes vagyok, és a vérvizs...

8+4 hetes vagyok, és a vérvizsgálatnál,6,5 lett a cukrom. Ilyenkor mi történik?

Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 18:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Éhgyomori volt? Mert ha ettél előtte, vagy orvosi terheléses volt valami miatt, akkor az nem rossz.
2013. dec. 7. 18:49
 2/13 A kérdező kommentje:
Éhgyomri igen. Tudom, hogy nem vészesen, de sok. Nyilván a rossz étkezési szokások, nem mozgok, kövér vagyok. Annyira nem lepődtem meg, csak gondolom ezt még lehet kezelni, diétával, mozgással?
2013. dec. 7. 18:57
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha az orvosod aggasztónak találja, akkor majd elküld diabetológushoz.

De addig is sokat tehetsz, ha elhagyod az étrendedből a tésztát, helyette durumtésztát eszel. A fehér kenyér helyett teljes kiőrlésű kenyeret. Cukor helyett édesítő. Kerülöd a cukros üdítőt, inkább sok ásványvíz, rízsből inkább a barna, krumpliból pedig minimális.

2013. dec. 7. 20:26
 4/13 anonim ***** válasza:

nekem a cukros lötty után lett 6.4 és szigorú diétára fogtak!

erre úgy leesett 3 ra a cukrom hogy rosszúl lettem!

pedig amit a védőnő adott diéta étrend azt követtem!

2013. dec. 7. 20:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem 6,7 volt.Semmi bajom nincs,nem lettem diétára fogva sem.Azt hiszem 7,valamennyiig jó.
2013. dec. 8. 10:14
 6/13 anonim ***** válasza:
# 4 Te valamit összekeversz. Nekem 8 lett és mondta a doki, hogy ez oké.
2013. dec. 8. 14:15
 7/13 anonim ***** válasza:

4-es vagyok nem keverem össze azt monta a védőnő hogy 7,2 a határ úgyhogy ez jó

erre a dokinő a tanácsadóba már ezt monta

2013. dec. 8. 16:32
 8/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Látta már orvos az eredményedet? Ha nem, akkor sürgősen menj el a terhesgondozóba, ha lehet már holnap és beszéld meg a további teendőket.

2013. dec. 8. 16:43
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem még nem voltam dokinál, szombaton kaptam meg a leletet. Ma a háziorvoshoz elmegyek mindenképp, mert oda is kell mennem. Majd meglátom, hogy ő mit mond, aztán megyek nődokihoz is. Köszönöm a válaszokat.
2013. dec. 9. 09:21
 10/13 A kérdező kommentje:
Voltam védőnőnél, ő egyelőre azt mondta, hogy persze mindenképp doki, de simán lehet, hogy mivel este 8 után ettem (ha jól emlékszem volt az 10 óra is), attól is lehet. Akkor még fel is merült bennem, hogy nem lesz-e gond, hogy ilyen későn eszek. Majd még meglátjuk.
2013. dec. 9. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!