Az normális, hogy a második babát késöbb érzem mozogni, mint az elsöt?
Figyelt kérdés
Csak mert sokan mondják, hogy a másodikat elöbb lehet érezni. Én az elsöt 15 hetesen éreztem, most 16 hetes vagyok és semmi.... Pedig nagyon figyelek :)2013. dec. 6. 13:57
1/6 anonim válasza:
nomrális. nincs ebben törvényszerűség. Én ismerek egy nöt aki csak a 7 hónaptól érezte, bár mindenki furán nézett rá de ö erösködik hogy igy volt. Igaz hasa sem volt csak az utolsó 1-2 hónapban de akkor is el tudta fedni egy bövebb polóval.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Igen előbb szokták, de ettől még nem baj hogy nálad nem így van.
Lehet ő most még erőtlenebb, kisebb, vagy csak simán lustább. Esetleg elsőfali a lepényed, több zsírréteg van rajtad, ami tompítja a mozgást.
Úgyhogy semmi gond szerintem :)
3/6 A kérdező kommentje:
Most hátsó fali lepényem van, elsönél mellsö volt. És vékonyabb vagyok mint 1. Terhesség elött.
2013. dec. 6. 14:04
4/6 anonim válasza:
Lehet hogy a baba temperamentuma más.
Én mondjuk egyre előbb éreztem őket, viszont a babák egyértelműen egyre erősebbek lettek, és születés után is megmaradt ez a tulajdonságuk. :)
Esetleg az első fiú, ő meg kislány?
5/6 A kérdező kommentje:
Az elsö kisfiu, a másodikat még nem tudjuk.
A kisfiam rengeteget mozgott a pocimban, az utolsó hónapokban éjjel-nappal sem volt megállás :) most is egy örökmozgó! Lehet most nyugisabb babát várok :D
2013. dec. 6. 14:31
6/6 anonim válasza:
Én is később érzem!!! Most töltöm a 18. hetet, 16 hetesen már éreztem két este is, aztán egy hétig semmi... utána éreztem egyszer, azóta semmi :( A fiamnál is kb 15-16 hetesen éreztem, de nála attól a naptól kezdve folyamatosan. És én is vékonyabban kezdtem ezt a terhességet. Picit aggódok, esténként szuggerálom a hasamat hogy érezzek valamit. Egyébként ez 16 hét elég korainak számít, ne aggódj, én is csak azért aggódok mert már 18 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!