Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon lent érzem mozogni, ez...

Nagyon lent érzem mozogni, ez normális?

Figyelt kérdés
24. hétbe lépünk holnap. Nagyon lent, egészen a szeméremdomb felett érzem mozogni, ez normális dolog ennyi idősen? Nagyon ritkán rúg fent, köldök mellett eddig kétszer éreztem összesen, mindig lent van, nagyon mélyen. Nem gond ez? Nem nyílhat ki a méhszáj ilyen helyzetben, nyomás alatt? Annak lenne valami jele? Első baba, és picit furcsállom, hogy nem jön feljebb. Méretei rendben vannak, nincs semmi fájdalmam, sem semmi más.
2013. júl. 25. 15:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Mi holnap lépünk a 23.-ba, és már fontolgattam, hogy felteszem ugyanezt a kérdést. Az én babámnak is - legalábbis a legutóbbi UH-n - lefelé volt a kis feje, és én is ott érzem folyamatosan mozogni, ahol Te is írod, egészen az alhasban, szeméremdomb felett. Már egy ideje itt érzem, és eddig semmi gond nem volt a méhszájjal, zárt volt. Dokim azt mondta egyébként, hogy az, hogy épp hol érzed a babát, ennyi idősen még nem attól függ, hogy melyik részen mozog a legtöbbet, mert van, ahol még egész sok helye van, hanem attól, hogy hol ér hozzá a méhfalhoz, az meg a hasfalhoz. Valószínűleg odalent a gyerek-méhfal-hasfal elég közel van ahhoz, hogy folyamatosan érezzük. Másra én nem tudok gondolni.
2013. júl. 25. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!