Nagyon lent érzem mozogni, ez normális?
Figyelt kérdés
24. hétbe lépünk holnap. Nagyon lent, egészen a szeméremdomb felett érzem mozogni, ez normális dolog ennyi idősen? Nagyon ritkán rúg fent, köldök mellett eddig kétszer éreztem összesen, mindig lent van, nagyon mélyen. Nem gond ez? Nem nyílhat ki a méhszáj ilyen helyzetben, nyomás alatt? Annak lenne valami jele? Első baba, és picit furcsállom, hogy nem jön feljebb. Méretei rendben vannak, nincs semmi fájdalmam, sem semmi más.2013. júl. 25. 15:29
1/1 anonim válasza:
Szia! Mi holnap lépünk a 23.-ba, és már fontolgattam, hogy felteszem ugyanezt a kérdést. Az én babámnak is - legalábbis a legutóbbi UH-n - lefelé volt a kis feje, és én is ott érzem folyamatosan mozogni, ahol Te is írod, egészen az alhasban, szeméremdomb felett. Már egy ideje itt érzem, és eddig semmi gond nem volt a méhszájjal, zárt volt. Dokim azt mondta egyébként, hogy az, hogy épp hol érzed a babát, ennyi idősen még nem attól függ, hogy melyik részen mozog a legtöbbet, mert van, ahol még egész sok helye van, hanem attól, hogy hol ér hozzá a méhfalhoz, az meg a hasfalhoz. Valószínűleg odalent a gyerek-méhfal-hasfal elég közel van ahhoz, hogy folyamatosan érezzük. Másra én nem tudok gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!