Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ha az elején mindig...

Normális ha az elején mindig ugyanott érzem mozogni a babát?

Figyelt kérdés
21 hetes vagyok. Két hete érzem hogy balra lent az alhasamnál mintha csikiznének belülről (mint mikor zsibbad a talpunk ha nem jól tartjuk a lábunk). Pl. ha a bal oldalamra fekszem akkor tuti rákezdi amúgy néha néha ülő helyzetben is érzem. De mindig nagyjából ugyanott. Eléggé lent van még a picur és az ultrahang alapján nagyon fickándozik, de én máshol nem érzem mindig ott napjában többször is. Mellső oldali méhlepényem van, lehet emiatt nem érzem ha máshol mozog?
2013. jún. 17. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Normális.A harmadik fiam nekem is nagyon sokáig egy helyen mozgott,csak lent.A doki azt mondta,valószínű,hogy álltalában ülő helyzetben van,hogy lent a lába.Ilyesztő volt,féltem,hogy az amúgy is nyitott méhszájam tovább nyílik.De nem lett gond,ahogy nagyobb lett,már mozgott mindenhol.:))
2013. jún. 17. 13:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, mert már én is kezdtem izgulni hogy mindig ugyanott már lassan két hete. Meg hogy mindig nagyon lenn van.

Nekem a méhszájjal nincs gondom szerencsére.

2013. jún. 17. 13:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Én is úgy mentem a dokihoz,hogy ekkora babánál már nem lehet ez normális,de azt mondta,normális,olyan helyzetben van:))Örömteli babavárást!:)
2013. jún. 17. 13:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor megnyugodtam.
2013. jún. 17. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!