Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak nekem hiányzik ennyire a...

Csak nekem hiányzik ennyire a terhesség?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, imádom a picuri fiamat! De valahogy mégis hiányzik az a pár röpke hónap, míg a pocimban volt! Nem tudom pontosan, melyik része és miért... Voltatok már így ezzel? Nem akarok a családom körében úgy tűnni, mintha visszasírnám, mert nem így van! (1.baba)
2013. dec. 5. 22:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon különleges élmény a (nehézségek ellenére) a babavárás!:)
2013. dec. 5. 22:58
 2/12 anonim ***** válasza:
4 és fél hónapos múlt a lányom.Egyszerűen bearanyozza az életünket.De én is hiányolom,amikor még a pocimban ficánkolt,rugdosta apuka kezét,csuklott...Pedig örülök,hogy itt van,de mégis hiányzik a pocakom.A férjemnek is hiányzik,volt már,hogy mondta,hogy amikor még belül motoszkált a babánk....Mostmár pedig kész hölgy.Na és a szülés...Eszméletlenül fájt,meg minden,ami csak lehetett...de,bármikor mégegyszer belevágnék.Nem gondoltam volna régebben,hogy ennyire felemelő érzés terhesnek lenni,szülni,és gyermeket nevelni.Nálunk is első baba. Mindenképp szeretnék neki majd egy kistesót.Minden percét ki kell élvezni a terhességnek.Mostmár én is tudom.Bocsi a regényért. :)
2013. dec. 5. 23:38
 3/12 anonim ***** válasza:
36%

Bár én még terhes vagyoo,nem gondolom,hogy hiányozni fog.

Alig várom,hogy lássam a lányomat és végre ne legyek terhes.

Az egyetlen jó dolog számomra a terhességben,ha mozog a lányom.

De a többi..

Az aggódás,amikor még nem mozog,

Amikor már mozog,de sokat alszik.

Az itt is fáj,ott is fáj,már aludni sem tudok...

Biztosan hisztis vagyok és tudom,hogy a kicsim mellett sem lesz több a pihenés,de itt lesz velünk,már nagyon várjuk.

És a testem újra csak az enyém lesz.

Hason alvás.... Mmmm

:)

Most azt gondolom nem is szeretnék újra terhes lenni,de sokan azt mondják ez a szülés után változni fog.

De én attól is rettegek...:(

2013. dec. 6. 05:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Èn is ùygy vagyok mint az utolsó, csak èn mèg nem èrzem a mozgàsàt.
2013. dec. 6. 07:26
 5/12 anonim ***** válasza:

Igen nekem is hiányzik picit :)

Első pár napban mindig simogattam a pocakomat :D utána meg jót nevettem :)

Majd amikor már kint lesz akkor nektek is hiányozni fog higyjétek el.

2013. dec. 6. 07:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Másodszor vagyok terhes, van már egy pici fiam, és nem fog hiányozni a terhesség. Alig várom hogy vége legyen, ne kelljen félni hogy minden rendben legyen, még azt sem tudom hogy a 30. hét után hatalmas pocakkal hogy fogom ellátni az akkor másfél éves kisfiamat... Most is néha belerúg a pocakomba, muszáj emelgetni, elég stresszes így, de az előző terhességem sem hiányzik pedig nagyon lazán vettem az egészet, nem volt semmi gond. Egyszerűen csak könnyebb nagy pocak és hányinger nélkül.
2013. dec. 6. 08:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Én pont valamelyik nap mondtam az egyik barátnőmnek, hogy ami hiányzik a terhességből az az hogy minden ruha kényelmes volt és jól állt :))) tényleg, a terhesnadrágok, szoknyák, felsők, nagyon szerettem kismamaruhákat vásárolni és hordani. Mostmár 3 hónapos a kisfiam, de én is szerettem azt a pár hónapot pocakosan. Aki irta a hason alvást, annak üzenem hogy én is vártam, de szoptatok, a melleim nagyok és tele vannak tejjel, képtelenség rájuk feküdni. És a melltartóbetét egy állandó társ az alvás ideje alatt is :)
2013. dec. 6. 09:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is van egy egyéves kisfiam. Mielőtt terhes lettem, úgy gondoltam, hogy elég egy gyerek, soha nem rajongtam a kisgyerekekért.. De mikor már 6-7 hónapos lett, egyre többször jutott eszembe,hogy jó lenne egy kistestvér. A család kicsit furán néz rám, mert a kisfiam elég nehéz természet, de szerintem minden nehézséggel együtt olyan szép lenne várni a babát..
2013. dec. 6. 09:32
 9/12 anonim ***** válasza:

5 hónapos a fiam, és nekem is hiányzik a terhesség. :) Férjem is sokat emlegeti a leendő tesót, tervek szerint kis korkülönbség lesz.

Egyébként nekem nemcsak a terhesség hiányzik, olyan gyorsan elment a babakor eleje is. Persze a hasfájást nem sírom vissza (mondom ezt így a fogzás elején :D ), de úgy érzem, jobban ki lehetett volna élvezni a nagyonpicibabás létet is. Szóval már várom, hogy legyen egy újabb baba.

2013. dec. 6. 09:45
 10/12 anonim ***** válasza:

2 gyerekem van1 és 3 évesek, és nem tervezünk tóbbet.

Rossz érzés, hogy tobbet nem leszek terhes. Imdtam a pocakomat, a kismamanadrágokat, a baba mozgását. De az az érzés is hinyozni fog, mikor meglátom a 2 csíkot a terhességi teszten. Sőt még a szülés is hiányozni fog.

Dehat mindig vannak és lesznek új és csodás dolgok, amiket kièlvezhetunk.

2013. dec. 6. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!