Csak nekem hiányzik ennyire a terhesség?
Bár én még terhes vagyoo,nem gondolom,hogy hiányozni fog.
Alig várom,hogy lássam a lányomat és végre ne legyek terhes.
Az egyetlen jó dolog számomra a terhességben,ha mozog a lányom.
De a többi..
Az aggódás,amikor még nem mozog,
Amikor már mozog,de sokat alszik.
Az itt is fáj,ott is fáj,már aludni sem tudok...
Biztosan hisztis vagyok és tudom,hogy a kicsim mellett sem lesz több a pihenés,de itt lesz velünk,már nagyon várjuk.
És a testem újra csak az enyém lesz.
Hason alvás.... Mmmm
:)
Most azt gondolom nem is szeretnék újra terhes lenni,de sokan azt mondják ez a szülés után változni fog.
De én attól is rettegek...:(
Igen nekem is hiányzik picit :)
Első pár napban mindig simogattam a pocakomat :D utána meg jót nevettem :)
Majd amikor már kint lesz akkor nektek is hiányozni fog higyjétek el.
5 hónapos a fiam, és nekem is hiányzik a terhesség. :) Férjem is sokat emlegeti a leendő tesót, tervek szerint kis korkülönbség lesz.
Egyébként nekem nemcsak a terhesség hiányzik, olyan gyorsan elment a babakor eleje is. Persze a hasfájást nem sírom vissza (mondom ezt így a fogzás elején :D ), de úgy érzem, jobban ki lehetett volna élvezni a nagyonpicibabás létet is. Szóval már várom, hogy legyen egy újabb baba.
2 gyerekem van1 és 3 évesek, és nem tervezünk tóbbet.
Rossz érzés, hogy tobbet nem leszek terhes. Imdtam a pocakomat, a kismamanadrágokat, a baba mozgását. De az az érzés is hinyozni fog, mikor meglátom a 2 csíkot a terhességi teszten. Sőt még a szülés is hiányozni fog.
Dehat mindig vannak és lesznek új és csodás dolgok, amiket kièlvezhetunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!