2% alkohol? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Már a terhesség előtt sem ittam alkoholt, azóta meg ugye pláne, de valamelyik nap megkértem apukát, hogy hozzon 0%-os alkoholmentes gyümölcsös sört (ami gyakorlatilag üdítő :D ).
Itthon vette észre a drága, hogy 2% van benne. Mindig mondja, hogy nyugodtan igyam meg, mert sok kismamának orvos javasol néha 1 pohár bort és abban is kb ennyi lehet, de én nem tudom eldönteni és nagyon féltem/óvom a babát.
Ti mit gondoltok? 15 hetes kismama
Ugyan én sem iszom alkoholt, mióta terhes vagyok, de a nődokim és a védőnőm is mondta, hogy napi fél deci száraz vörös bort nyugodtan ihatok, mert segíti ellazulni a méhizmokat, jó a vérkeringésnek. Lehet, hogy majd megfogadom, és néha fogok inni, de valahogy nekem még idegen ez az egész.
De azért az elsőt nem kellett volna így lepontozni, mert valóban a vörösbor (és fontos a mérték!) nem árthat. Sőt!
Nem én pontoztam le, mivel a regisztrált nézelődők is bátran pontozhatnak gondolom megjelent itt is egy troll :)
Köszi a válaszokat, egy pohárral megittam végül belőle, a borban több alkohol van szóval akkor nem árthat. Vashiányra amúgy is kifejezetten jó lehet a bor úgy hallottam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!